Da var det måndag igen

och bara 6 dagar igen i USA, (ja, jo jag hoppas ju på att få komma tillbaka i höst, men vill inte ta ut ngt i förskott) 7 dagar kvar til "interview " på Amassaden. måste fixa kort i veckan.

JO gissa vart jag hamnade igår?!!


Skulle på bio med Helena igår, vi skulle mötas runt halv 8, så jag tog mina nya svarta pumps för att gå in de lite inför resan, så jag strosade Broadway ned, hamnade på SEPHORA (s¨å att det inte blir missförstånd) där hittade jag en fin liten present till Tina ak turisten, när jag lämnade fram min club kort sa han, Hey Anna, Happy B'day, here you get a free gift from us!
Så den delar jag med mig till syster och mor!

Sedan förde jag min kos till Bad, Bath and Beyonnd de hade en hel del onödiga saker för 99c och uppåt, så jag startade och plocka o plocka, när jag väl kom fram till kassan med en överfylt korg var jag inte säker på vad jag hade stoppat i, men det blev lite fina pressenter till mor och far.

Nu börjar jag jobba, så jag får visa er mer bilder ikväll om det inte blir utgång!!

KRAM KRAM

Carpe Diem

Söndag

Hallå, dagen igår bestod av shopping, uffa mig det gick åt lite mer pengar en beräknat, men det blev mycket fint och välbehövliga saker! skall vissa er senare, batteriet på kameran tog slut på bara ett par timmar idag, hehe nej o nej så mycket köpte jag inte men, jag har fotat alla kläder + skor jag skall ha med till Sverige = börjat packa, sedan fortsatte jag att fota det jag har i garderoben, så nu skall jag sätta mig en dag och göra en garderobs map på den externa hårddisken. Om jag nu orkar de är den stora frågan, jajaja the time will show.

Om saker skall fram i ljuset, så får vi se hur mycket saker jag kommer tillbaka med, min mor har en lite förmåga att trolla bort saker som hon tycker om ;0) Köpte 2 par skin pums igår som jag skall försöka gömma för henne, annars är risken att hon tycker de är fina samt att de stananr hemma i Norrk, men nu skall jag ju vara hemma under så pass lång tid, så hon kan ju faktiskt låna dem, men som alla vet vad som händer när hon har lånat dem länge så blir skorna förstora för mig! Jajaj inget dumt om mor, hon är snäll och omtänksam men har sitt eget sätt att visa det på!!

Har jag förresten berättat att min kära syster är nu antagen till en engelskspråkig master i Gäteborg som hon har sätt fram emot att läsa, först ficj hon avslag sedan överklagade hon och kom in, du ser syster man måste stå på pom det är ngt man verkligen vill.

Stort GRATTIS lilla syster!

Det som står på min TO DO lista denna vecka är att fixa foto som skall sättas på application  till mitt nya visum.

Ikväll skall jag träffa Helena och gå på bio som har blivit vårat senaste söndags nöje, men innan det skall jag till bed and beyond och köpa tandbleckning till mor!
Skall syster oxå ha??

Eller någon annan som läser? Säg till mig a.s.a.p tack så fixar jag det.

Nehe kanske jag skulle knalla iväg med de nya pumpsen och se hur de funkar ute, skall berätta mer om gårdagen ikväll när jag kommer hem!!

Tomorrow, tomorrow, tomorrow

Ja, då skall ge mig själv en liten (nja ganska stor, beror på utbudet) FÖDELSEDAGS present , det tycker jag nämligen att jag är värd, så imorgon vid 12.45 tar H och jag bussen till Jersey Garden Outlet Mall och hittar förhoppnings vis massa fint!
Det är ju ett par speciella saker jag eg är ute efter, typ en ny liten resväska, har ju två giga stora, men jag vet inte om jag orkar släpa med dem hem, eller en av dem, för tanken är ju att jag skall tillbaka hit efter sommaren, men jag har ju tänkt att förbereda dem om allt skulle gå fel.

Jag hittade en annan sak som jag egentligen önskar mig i födelsedags present, men som vanligt har väl inte pryltokiga jag användning av den just nu, jag har ju min nya fina kamera, som jag måste köpa nytt minnes kort så jag kan filma med den, men annars funkar den jätte bra, oj ja, kanske skulle lägga in lite roliga fort från idag.
Oj här går det i ett, sorry skall försöka tänka på vad jag skriver eller kanske hur, men mina tankar bara flyter fram och jag vill ha dem ned skriva fort.

Jag önskar mig en flip video mino, det är en camcorder
och jag tycker de är väldigt coola!!

Jaja, hur var det med de där bilderna ja, jaja de kommer imorgon, nu skall jag lägga mig o läsa bok :D

OM ca

13 dagar är jag i Sverige, det andra jag tänkte skriva kanske jag inte borde göra det, men shoot vi gör det ändå för jag och mina norska vänner har kommit på ett annat sätt att fira våra födelsedagar!!

Så alltså om 10 dagar har jag alltså min B'day och dagen efter är det you Independent day här så jag tror vi kommer fira den mera, men min ide som mina vänner hakade på var att: när man har födelsedag blir man inte ett år äldre, utan vi har stannat på en vis  ålder, denna ideén tyckte framför allt jag var ypperlig, så den 3 juli kan ni säga grattis på min 25 årsdag!! Bra va?? Så far o mor så med denna ideén blir inte ni heller äldre (om ni inte vill da...)


Limo turen!



Detta var en helt super kul tur, vi har skrattat massa, drack mouserande vin, hoppade in på massa olika hotell toaletter och självklart tagit massa bilder!

Vi hade tänkt att gå ut i Meatpacking efter turen, men när vi kom dit visade det sig att allt var sängt. Så vi hamnade på Hotel W vid Times Square istället, det var också lyckat.
Ja, detta var måndags turen.

Tisdag var vi på Baseball game

Yankees VS Wahingoton.



Yankees van!!!



Ja, jag vet att jag självklart skulle tagit bilder när dt var fullsatt, men det glömde jag helt bort.




OK, lets see if we could

sätta ngn rättsida på detta inlägg!!

Först måste jag bara kommentera: Lisbeth vi saknade dig massa på ture, jag hoppas verkligen att du kommer och hälsar på SNART!! Om allt går efter mina planer så blir jag nog här en stund som sagt, annars får du komma och hälsa på vart jag än hamnar ;) Hoppas jag ser dig i sommar!!

Jaha, Alright här kommer lite bilder:




Bar 89

Anne, Linda, Cathrine och Anne-Mette, vi var där och käkade lunch/dinner den ligger nede i downtown, är en kul restaurang.





På lördagskvällen åkte jag på avskedsmiddag hos Malin och Peter
på första kortet är Starsky och Sara de två andra är på Malin och Peter. Det var en super trevlig "BBQ" men vi fick tyvärr sitta inne pga vädret.
Tack för en Jätte TREVLIG kväll som vanligt! Kommer sakna er massa när ni flyttat till Sverige.

Efter att jag varit hos M+P så tog jag tåget över till Manhattan fär att möta upp jentof igen, möte dem på Times Square och vi tog en taxi till Meatpacking, ja vad hette stället nu igen da, jag återkommer med det, för nu är jag så trött som vanligt, men om man jobbar 10 timamr (+) varje da så sliter det en del på kraterna så just nu längtar jag bara att krypa ned under täcket!!
Skall bara en sväng för bi handfatet och borsta tänder samt titta till håret, har ju färgat det igen (välbehövligt) jag är ju inte och har varit hel nöjd med den färg jag använder, skulle ju mer en gärna vilja vara mycket ljusare, men denna färgen är så bra. Det går bara att kleta in det iu huved och resultatet blir bra varje gång!!

Skall avsluta inlögget imorgon bitti samt lägga in bilder från midsommar

Så long friends

Talk to you soon

Jag Vet att JAG borde...

Ha visat er alla bilder från de sista dagarna, men jag har bara inte orkat att skriva, skall passa barna ikväll så om jag inte ät helt slut efter dagens bravader skall jag lägga upp dem, men så länge kan ni ju kolla på Facebooken, har lagt upp dem där!!

Men jag har haft en helt underbar vecka med mina kära vänner från OSLO, för att sammanfatta veckan i korta drag:

Möte dem på lördagen (för jag jobbade fredag och de kom sent på torsdags kvällen) så shopping (för dem) middag på Bar 89, lite mer butiker, sedan fick jag skynda mig hem och de hade börjat regna, på kvällen var jag bjuden till Peter och Malin, så dit jag for, stannade där till 11.30 möte jentene vid 12 taxi ned till meatpacking, kom in på ngt Hotel skall leta upp mer info senare, stannade där en stund, hem och sov, Söndag träffade jag helena sedan blev det middag med jentof, måndag limo tur..håller det secret just nu, Tisdag basball game, onsdag jobabde jag, torsdag träffade jag dem precis innan de skulle åka och idag är de fredag, jag hoppas de har landat och allt är bra med dem.
Idag har vi haft/ har playdate med ett sysko par så jag har just nu hand om 4 kidz its it like in the old days, nu skall vi ut innan jag blir skogstokig utan luft, sedan skall jag och mina ned till midsommar firandet i battery park och sedan har jag mina på kvällen-.,
Skriver senare

Kram

SOL

Idag har solen lyst nästan hela dagen!! Så otroligt skönt, det är välbehöligt! Jag förmoder att det är Linda & CO som har tagit med SOLEN från Norge!!! De kom inatt till Manhattan, jag har inte hunnit och träffad em ännu, men skall göra det i morgon bitti. Så får vi se vad som händer på kvällen.

Igår ar jag ute med A & H det blev ganska sent så det är skönt att jag är barnvakt ikväll så jag kan lägga mig tidigt!
'
Har inte mycket annat att berätta
, iof har jag hört på ryktes väg att F & U har fått en liten Edwin, skall rigna dem en dag i veckan och koll hur de mår!!

So Long Friends skall t hand om barna nu och stoppa dem i säng vid 9 så kanske B o K får lite somorgon!

Jag skall upp tidigt och springa runt på stan med Norskorna

Frågan är....

Nu sitter jag här mitt på dagen och försöker använda hjärnan lite ;) kidding...
Nehe men saken är den om jag skall försöka skaffa mig ett sommar jobb eller inte, mycket beror ju på visum, om jag inte får visum måste jag ha ett sommar jobb, vist alla pengar är behövliga inför skolan om jag får visum och kommer iväg. å kommer den stora frågan, vad vill jag jobba med?!!
Vården som vanligt? nja
Ngt inom Marketing? ja men har ju ingen utbildning ännu..
Försäljning? ja men då skall produkten sälja sig själv ;)


Jaja vi får se, har en stund kvar att tänka hur jag vill ha det o göra, jobbar ju en hel del extra just nu, så jag behöver ju semester (försöker övertyga mig själv) eller? Vad tror ni gott folk i stugor o tält?

Well, inget annat intressant händer här inte!

Nehe kanske skulle knalla bort till banken o sätta in lite pengar så jag inte shoppar upp dem?!!

R är i skolan och T är på dropp off b'day party så jag sitter här helt ensam och tänker, jo är det ngn som behöver en Engelska tutor? Jag hjälper ju T med hennes homework och det är kul, lär mig lite nya ord då och då jag oxå?! Det är kanske det man skulle satsa på?!!
Ja samt umgås med vänner och släkta!

Tjoho over and out from a cloudy Manhattan

Week-end

Helgen som var var kul, barnvakt fredag, utgång lördag, Bayonne söndag!
I lördags möte jag upp Sara, som var tidigt (!) så jag var inne på Filen's Basement och hade antaglien missat Sara när jag gick in :S Elle hade hoppat på fel tåg så henes resa blev lite längre en beräknad, jaja. Vi hamnade tillslut på en bra Italiensk restaurang här på upper west, eter det gick vi till en bar and grill, där vi kund lämna in lappar med musik förslag! Det var super kul, menjag var super trött , fast det blev ändå ganska sent, jag var nog hemma vid 2.30 och stackars tjejerna de kom nog hem väldigt sent (!) de bor ju i Queens and New Jersey.

Söndagen var trevlig, var hos Kasia & co. Det kom en granne dit som var väldig speciell, men rolig.
Note to myself.. Send the link about the midsummer event to them!!

Okey nu måste jag fortsätta jobba

Får se om det händer ngt intersant under dagen som jag kan fill you in.

Jo, väntar ju på besked om Ullis och Fegge har fått en pojke eller flicka om allt har gått bra! är det ngn som kan fill me in on thet one??

So Long Dear friends

Jag vet att det är tidigt och jag brukar oftast inte önska

mig ngt på min födelsedag, men nu har jag hittat en bok som jag gärna skulle vilja ha!

Det är Jessica Anderssons själv biografi

Bild på boken När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var

När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var.

ha'ha'ho'ho

Jag kom på en sak som hände igår, den var väldigt skratt retande....
När jag och Helena gick in på bion så flumade vi som vanligt, efter oss kom en kille, han var yngre så jag lade inte så mycket märke till han, men han går och sätter sig brevid sina polare som har tagit av sig skorna och sitter o luftar de så de hänger över stolarna, jag säger till Helena, eller rättare sagt jag mumlar lite för mig sjlv, nej jag vill inte sitta så nära de där som har fötterna på stolar för då kommer det osa tåfis, när vi satt oss här vi att de börjar parta svenska!! haha vi börjar asflaba och Helna sa att hon kände på sig att de var svenskar, vi börjar prata om vårt och flabar högt, yrar om saker och ting... när det är typ 5 min kavr innan reklamen startart för filmen, så hör vi att en av grababrna säger - "oj fan de pratar vist svenska!?!! sedan blev de tysta, gud vad vi skrattade åt den kommentaren!! (de hade tagit dem i vilketfall 15 min att komma fram till den slutsatens som vi drog när de öppnade käften!!)
Alltså man ser på ganska långt håll om folk är ens landsmän eller inte och man kan lukta det oxå!! GOSH allttså har jag varit utomlands för länge och fått detta syndrom eller var de bara unga turister ute på grabb tur?!!

Sorry Grabbs men oss lurar man inte!! hi'hi

mr sun, sun, mr golden sun

Ja, jag undrar då vart solen har tagit vähgen, det ser ut o vara grå himmel ute, jag skall snart gå o hämta upp de 2 fisarna, för den stora har music class idag och den lilla playdate i playroom.
Ikväll skall jag över i andra tornet och vara barnvakt från 8 och ett par timmar! Det blir en tuff slut på denna vecka, jobb, plugg och barnvakt varje kväll till olika familjer, men det är kul. Känner ju alla barnen så pass bra nu!!
En sak som irriterar mig är att schedule inte har kommit ut en, men iof det är ju alldeles förtidigt, schedule for summer class ligger ju ute och den börjar i Juli så mitt kommer väl i spetember, men vi ahr inte sätt att det har gått bra ännu.

nehe nu måste jag rusa

Min dag så långt...

Kl är nu 2 pm här, Solen strålar ute och jag antar att det är varmt.
Jag vaknade trött som vanligt idag och ont i nacke, welcome back pain tänkte jag, gick med flickorna till skolan, på vägen hem började de små regna, men inte så man blev blöt utan bara ett miljontals droppar. Jaja, gick hem för att fortsätta skriva men fick aldrig till det, somnade en stund, gick sedan och tränade det var skönt, huvudvärken släppte.
Jag skall inte hämta upp kidzen förens om ca 40 min, så jag tror jag skall gå o köpa mig en glass och sätta mig i solen, sedan blir det nog parken på oss 3 och kanske med vänner, the time will show,

I kväll blir det nog bio, sedan som det ser ut idag jobbar jag varje kväll för olika familjer. jaja då var denna vecka klar snart

So long and take care

XXX

idag skulle...

ha blivit den perfekta plugg dagen, min essay skall vara inne imorgon, men jag ahr inte kommit så lång, mycket annat som har kommit emmelan. Men den fixar vi till ikväll, för kvällens planer består av 60 min träning och sedan rå skriva!

Helgen har varit bra, började med barnvakt till T&R på fredag, Lördag lite plugg, möte Helena och sedan tåg vi tåget ned till W 4 där vi möte Anna &co gick till Red Bamboo igen och sedan till en bar, vi var ute på en tidig niddag för en gng skull och fick bord relativt snabbt. Så det blev ingen lång natt för mig, var hemma strax efter 11 :S wow för att vara en lördag. Söndagen pluggade jag lite igen, sedan gick jag genom hela CP till east 59. Jag var på vägg till grillning på takterrasen på norska kjerka, det började regna när jag inte ens hade kommit halv vägs, som tur var hade jag med paraply men det var bara små regn, ingen riktig skur. När jag kom ut på east sidan så strosade jag sakta ned på 52ths ST och mellan 1st&2nd ave, hamnade på Body shop på 3 ave gick in för att svalka av mig, det var varmt ute och då är det skönt att komma in i en butik elleman åt. Jag skulle egentilgen inte köpa ngt men det blev en del :S

 Jag skall ta bild på det senare så kan ni se vad som blev köpt!

Nu överväger jag att gå till Godwill, men kanske tar det imorgon, imorgon måste jag oxå gå till posten om ett packet skall komma fram i tid.

Nej tack o hej leverpastej nu måste jag åter till skrivandet!!

take care friends,

RSS 2.0