Ni som känner mig, vet att jag är seg på att uppdatera när jag är i Sverige

Men ikväll när jag kommer hem skall jag försöka lägga upp lite bilder och andra skojigheter!

Nu har jag varit på en min semester till Piteå av alla ställen!!! Thomas har fått sin AT tjänst där och Alie har sommar jobb, T hade semester denna vecka och var min guide, de kom och hämtade mig på Luleås flygplats på onsdagskvällen, Torsdagen var Alie och jobbade, så T o jag åkte till Pite havsbad som egentligen inte var ngn höjdare en gammal strand, Säkert att äventyrslandet och äventyrsbabdet är roligt för små barn!!! på torsdags kvällen åkte vi till Luleå stadsfestival eller vae det  hete!!  De andra var sugen på ÖL så vi satte oss i ett Öl tält så de fick ÖL och då blev det jag sopm var den lycklige att köra hem i T's BMW, automat växlad o allt, gick OK, men jag måste köra mer.,..


Fredag gav jag T ledigt.. Då blev det shopping för min del i Piteå centrum.
Fanns gnska mycket butiker där, vart tror ni jag shoppade loss?

HAHA Veromoda, Vila och Gina"!!! Of course!! OTIPPAT ELLER??!!

Nu skall vi inte tala om hur mycket pengar som gick åt på den lilla shopping turen, men väskan var svårstängd idag!!!
Fredags kvällen blev det utgång, vi hmnade på stadshotellet, vad är det med mig och Hotell??
 i det sita har jag bara kommit hotellbarar och liknade.

Jaja det kanske är det nya IT ställena??

Det kommer en film senare ikvälll när jag har kommit hem där jag får lära mig Pirtemål samt en sång eller dikt eller vad det nu var!!

Lördagen var bara slappar dag, = Guitar Hero,
Alie har tjata på T i ca 1 år att de skulle köpa, så när T visade mig staden på torsdagen så sa han kom so hoppar vi in här = Game something hete butiken och då köpte han GH, jag försökte att han skulle köpa alla instrumenten på engång, men den ideén var han då inte förtjust i!!! HAHA

I söndags åkte vi till Storforsen, det var en upplevelse, inte direkt som Niagara falls, men inte långt ifrån!! Min kamera fick testa sig där, skulle ha lånat med systers SLR cam, men jag tror jag fick tag på ett par fina bilder med min lilla juvel!!

Idag fick vi stiga upp relativit tigigt och åka till flygplatsen, vi landade ett par minuter tidigare en beräknat så det köndes lite surt att jag inte kunde åka med det tidiga tåget, men nu deremot hann jag plugga i 60 min, fika, sitta här och skriva. Tåget går 2.09 så jag har 1.25 min qatt slå ihjäl. har ca 46 min kvar på internet.

Så vi får se om det blir ebn till Update innan jag åker hem!!

Kram så länge


XXX




RSS 2.0