ber om ursäkt

denna blogg kommer mer eller mindre läggas ned pga tids brist, jag skriver i den mån jag har tid.

jag kan rekomendera denna sida istället så ser ni att jag fortfarande lever SYSTER YSTER

jag har inte köpt!!!

men det har k o b gjort, eller kanske bara b, de har köpt wii spelet, hehe det var super kul, har ju funderat på att köpe ett förut, men vad skall jag med det till egentligen?? men nu har de köpt, så jag kan ju låna de när jag vill!! vi hade turenring i går med ett bowlingspel, super kul. jag fick väldigt många spärar!

nu skall jag knacka på hos polska städerskan så hon får ta ett tag i mitt rum, egentligen vore de väl bättre o göra det när tina flyttar upp tiss sig igen (imorgon) men nja har ingen plggar känsla just nu så då kan jag lika gärna städa lte så behöver jag inte göra det förrens i nästa vecka!!


lördagen

idag har jag o tina gått över 50 gater tror faktiskt sammanlagt så har jag gått över 70 gater för jag möte idag o vi gick på lite shopping, har ju egentligen shopping förbud fram tills min 4 godkända rapport, men jag var i behov av en ny väska, så det var ett must!! nej nu åter till rapporten som skall vara inne o jag har noll koll på vad jag skriver så hejsvejs!!

hej vänner

jag har en fråga!! vad är tecken på utbrändhet/gå in i väggen?? är det att man inte vet vad man driver med??

trycker på både "upp och ned" knappen på hissen och när man skall ned i lobbyn trycker man på våningsplanet man är på 3 gånger i rad o fattar inte varför hiss dörrarna öppnar sig, eller att man glömmer mobile kvar på skolan och annat konstiga saker, eller är det bara att man heter Anna för att man gör sådant!??

detta kanske är bara en light version, återkommer med uppdatering när jag glömmer o hämta barna samt glömer bort apointmnet som man skall på!!

njt dagen vänner


nu ni mina kära vänner

nu ni nu skall jag bombadera er med bilder från den senaste tiden som jag har varit dålig på, men härom veckan kund ejag inte lägga in bilderna på datan och så har jag varit upptagen med rapporten, skall börja på en ny i natt, inom service kavliten.

men kvällens bilder kommer nu!!
vet att bilden ser konstig ut men försökte göra ett panorma photo för båten var otroligt stor, men en yatch på och en katamaran samt 100 livräddnings båtar :S
i like..skulle vilja ha denna ja!!
hehe

tina på pire 17..

bilder från fredagens utgång:


förra fredagen:



jag ute på tur in my neighborhoods :



johns beach:


Annikas o Jacobs bröllop:




Avslutar med en bild från Normis o Anis partyt:




imorn e det ny vecka o nya möjlighter som är lika med plugg för mig o jobb! men skall försöka ta mer photon nu!!

sov gott alla glada
kram

uff da

den där updaten tar vist tid, men bara för att minna er på att det är sep 11 idag, skall berätta mer om vad de gör på skolan, bara jag får en lugn stund, onsdag kanske!!

kram så länge

sorry för seg update

men det kommer så fort jag får tid, syster kom väl fram men utan bagagae, fattar inte vad männsikan sysslar med ;) o hon hade tänkt sig en tur i geneve för att se sig om eller om hon inte ville komma hit :S men det kan ni säkert läösa mer om i hennes blogg,
som sakt update is coming soon

i'm happy again

jag vet att jag hade ett par taskiga dagar då jag var helt fed up med mina kurser, men problem är inte lösta på länga vägar, men skall sluta o skriva om de här jag lovar, öppnade en låst blogg o skriver om de där!!

okey lite bilder från starnden när jag var där ;


nehe det funkande inte

RSS 2.0