juhhu

då var biljett bokad til/från italien bokad, skall möta göril en dag i nästa vecka o skall handla in allt som behövs :D
jag skall ta hand om 7 st 2 till 4 åringar *jippi* får se hur bra det går da hehe om de är lika vilda som mina vildingar så blir det texas hehe.

biljetten till usa e osså bokad 3900kr för allt (skatter o avbeställningsskydd...norska kr alltså)

annars händer de inte mycke mer söker efter släkten på facebook hehe

                                                                       153367-4 (140w x 114h)

då var helgen slut.... surt

då var det bara 1månad kvar till jag blir 25år o hjälp o uff o shit...litt ångest kanske haha

sara var på besök här i helgen, spå fredagen blev de taco o film.

lördagen skulle vi ägna åt shopping, men annette kom tidigare än vi trodde så vi kom halva bogstadsveien ned och fick spurta upp igen. flyttade in hennes grejer på mindre en 1 timme. på kvällen drog vi till ida på fest som spårade ut lite gann men bara på ett bra sätt, ni får se bilder senare hehe.

vi kom in på carma men det kostade 200kr att komma in, vi tackade fint nej o gick vidare. linda o jag ville in på johns o sara o ida vill till onkel donald så där delade vi på oss :D
linda var fast bestämd att vi sulle bli bjudna på dricka men det tyckte ite killarna som var där så vi fick köpa drikan själva. när vi tröttnade på jonsh vid 1 tiden drog vi till zinatra (kareokebaren o nej anna ställde inte upp o sjöng kareoke) där blev vi bjudna på champange. som vanligt blev vi utkastade när lyset tändes o de skulle börja städa. linda hade ju sina pums som vanligt o det var jätte lng taxi kö vid aker brygge så vi gck hem o kom oss litt vill, vi kom till uranieborg och där kom det för bi en svart limo som vi fick skyss hem, hehehe för de tycke synd om henne som gick barfota.

idag söndag har vi legat hel däckade i frognerparken o grillade korv nu på kvällen helt underbart  med massa sol o mindre bra men bakfylla...

nästa hel blev en lugn en barnvakt både fredag, lördag o södag blir frogneparken o grilling.

glädjer ig till onsdag med grilling o firing av 6 uni. gratulerar med dagen sverige!!

RSS 2.0