sorri

sorri att det var länge sedan jag, men sidan har legat nede pga ingen internet kontakt i Toscana.

Dag 1:
åkte med tåget 06.21 till Gardemoen, möte Erland o Hans Kristian vid incheck. (hade 5 kg övervikt på resväskan men det gick bra:D)
kom in utan nästan inga problem, lite piping i kontroll o hade glömt o ta ut deo o parfym urväskan, men inga andra strörre problem :D möte Jonny o Oda vid gaten. flyget lyfte i tid o vi landande hela o glada. Min väska kom sist på bandet (en av de första gångerna att den gör de;O) )
hämtade ut bilar, jag åkte med Jonny (verten och hans dotter) Oda. det var lång kö längs vägen o ibland gick det väldigt bra men minuten efter stannade det upp helt. ganska irriterande.


kom fram blev tilldelade lägenheter. första natten bodde jag i samma lägenhet som Hans Kristian och Erland, fick senare en egen lägenhet. glömde tyvärr och ta kort för det var ett jätte litet kök i alla lägenheter som var instuvat i ett skåp. men allt var jätte myssigt.

Dag 2: alla gäster började anlända till Castelo Porrona de sista kom 3 på natten tror jag.
vi hade välkomstmiddag för dem vid 8 tiden. allt blev snud opponer pga att det var ett dubbel bröllop på slottet och de gästerna skulle osså bo där natten mellan lördag o söndag. men allt löste sig till slut.

Dag 3: alla fick sina riktiga rum och aktiviteterna började kl 15.00
jag skulle ha hand om 7 st småttisar på 2-5 år...(kaos) började en halv timme tidager så alla hade möjlighte att bli känd med mig tillsammans med föräldrarna.
allt gick bra, hade dock en pojke med alltför mycke energi, men slutet av veckan var han som en ängel när jag hade han :D
kock kursen för de vuxna började, jag hade bestämy med kockarna att mina små skulle få mat kl 18, men tror ni den var färdig då?!!! nej o nej det var den inte så kvart i 7 tror
jag deras mat var klar. vi andra fick mat kl närare 9!! men gott var det. det var en vatten ledning som sprack ngn stans i toscana så vi var utan vatten hela dagen plus att de stängs poolen pga att reningssystemet hade kraschat

Dag 4: poolen var stängd. fick en litenpool med de 101 dalmatinerna till barna, men de ville tyvärr inte bada. så vi målade massa fint med vattenfärger.

oki detta med uppdatering från toscana får vi ta en annan gång, kommer inte längre. men allt var jätte bra därborta :D o italien är jätte fint!! skall absolut tillbaka!!!

nu om uppdatering på hemma fronten!!!
har fått 5Gvisa *jippi* efter mycke slit med alla papper o ett nytt pass.... får se om jag kommer in i landet.


haft 25års firande både i toscana o hemma med kompisarna. söndagen den 12 skall vi ta det med familjen+Käll+australien o då blir det över 100års kallas o en student firande....

vad har jag gjort annars hemma. fick mig jobb på solhöjdenshemtjänst. var ganska sur när jag fick jobbet men har vant mig vid tanken o nu e de bara 1 vecka kvar :D. var på middag igår fredag 3augusti med de närmaste tjejkompisarna här hemma i norrk. trevligt, var på pappa grapa. de var överbegeistrade men jag tyckte inte det var ngt specielt, maten, var god men lite hår orkade inte klaga. sedan drog vi hem till annikas o jacobs nya lägenhet.
ingen utgång tyvärr.

har beställt biljett till oslo åker den 18 augusti, skall bli kul o se alla igen.

åker till usa den 26. så har inte mycke tid kvar o har absolut inte gjort ngn av det jag skulle .
måste fixa internationelt körkort nu. men det tar bara 2 veckor säger de.

blir bättre med skrivandet bort i usa...hoppas jag....

sees

RSS 2.0