interjuv

då har jag varit på interjuv på inspiratour, vad skall jag berätta om de då. hmm har haft en skön känsla hela dagen . kan dock bero på att jag hade bara 2 barn idag och var ensam :D
ryggen e väl inte i helform och antagligen får jag inte till de att åka till fysoteraputen på onsdag heller :oS skulle behöva de men men.
men de e ju en till som skall på interjuv på torsdag och vi har väl typ 50% chans båda 2. får bara korsa fingrana och hoppas hoppas.



tänk er 2 veckor i toscana med massa sol o bada i deras svimingpöl ;0)

och framför allt bo i ett slott, vilken prinsessa skulle inte tacka nej till de.


usa, new york kom upp som vanligt på interjuven, vet inte så mycke mer än att katarina och bengt har fått sig en lägenhet på  brodway med dorrmann, pool och gym i huset. lyck ostar.



I Love NY: The Official New York State Tourism Website


länge sedan sist

ja nu var det länge seedan jag skrev här...men tiden bara rusar ifrån mig :oI
har jobbat 1 hel vecka och det har gått bra, hade ont när jag kom hem. pytt pytt sånn e de.
helgen har varit  riktigt bra. FILM maraton idag(ovanligt hehe). hämtade 8 hobby och kokböcker igår på posten plus att vi var på torshov och köpte en borr. skulle försöka borra upp ett par hyller i köket men, väggarna i detta hus e gjorda av ngt hårt material så vi kom inte igenom och när vi stod o borrade där som mest så går grannen förbi helt naken i fönstret mittemot vårat och jag o linda började bara skrika. linda hann få med sig allt och jag bara bakdelen som tur e,  för jag höll i borren.
fredagen var jag och mia på oslos minibryggeri och sedan odeon och drack öl.


imorgon blir en spännande kväll. skall möta en dame från inspiratour för en liten interjuv om ett jobb i Italien, Toscana.  www.inspiratour.com.

skall se på one tree hill.


ny mp3

då har man köpt sig ny mp3 men tror ni den funkar da....NEJ Ååå blir så sur, jag är inte skapt att ha mp3 spelare.
öppnade förpackningen, laddade upp låtar o nu har den stått o blinkat i ½ min, utan att de händer ngt :oI grrr
vad gör jag för fel?!!!

153367-6

mp3 blinkar fortsatt, så jajaja den får väl fortsätta o blinka hela natten för jag orkar inte mer.

nu e jag helt slut efter planleggingsdagen och är jätte stel i nacken.

alla blir vuxna en dag

153367-4

har precis pratat med ett vänne par hemma o de har lagt ett bud på ett rekkehus i näreheten av där jag är uppväxt, jag som alltid har försökt ta mig ifrån de området. lyckades efter 19år och så går de och lägger ett bud hehe världen e rar.
de e säkert jätte bra för barn att växa upp där och de kan skatta sig lyclkiga.

jag deremot har fått erbjudande eller de e ju inte 100% säkert att de blir av, måste prata vilkor först men att bo på upperwest manhattan från någon gång efter sommare. jag kommer bli 18 år igen låter lite lockande asså men men har sånn ångest för detta valet.  de hade varin världens chans för mig som jag bara får 1 gång i livet. jag har ju ngn förkärlek och kan godt tänka mig att bo nära central park och allt. de som känner mig väl vet att jag bara älskar new york och har varit där 3 gånger förut.
men men vi får se vad som händer med de.

sitter nu o letar efter mp3 spelare. lämnade in min 3 eller 4 mp3 till elköp på minder en ½år . klarar mig inte utan min kära mp3 har varit riktigt desperat länge nog nu.

imorgon skall jag på planleggingsdag på basen, får se vad ryggen säger om de.
börjar jobba på måndag. det var näst sista fysoteraputbehandlingen idag och jag mår överförväntan BRA. onsdag e den sista :o(  var väldigt skeptisk mot att de skulle knäcka min rygg ibörjan men nu börjar de kännas riktigt bra, kan snart snurra runt hela huvudet 360 grader hehe.

lilla syster födelsedag

ja då var de ett tag sedan man skrev. här har de hunnit bli 2007.
fick ingen bra star på det nya året.
har ju haft ont i ryggen o armarna efter flyttet plus att jag kanske var lite utarbetad.
jobbade de 3 första dagarna i barnehagen men kände att jag bara fick mer o mer ont, så nu e jag sjukskriven i 2 veckor pga inflamation i nacken.

lilla syster kom till mig dagen innan nyårsafton. vi hade de bra tillsammans tycker då jag, vet inte helt vad hon tycker. nyårs kvällen var vi hos sara o ida ida hade lagat massa god mat.
vi firade 12 slaget där sedan gick vi hem.
grannarna hade stor fest så de bråkade en hel del och så var det ngn som spydde ned våran balkong :o(. men vi märkte ju inget. på måndags dagen när vi skulle ut fanns det en vinflaska o ett brev där de beklagade sig.

idag kommer bredbanspatrullen och skulle instalera internett och jag blev sur på dem för de skulle ringa 30 min innan de skulle komma men ringde 5 minuter och jag skulle egentligen kunna klara av att ställa in allt själv...jajaja sånn var det med den saken.

nu skall vi vara glada och sjunga bursdagssangen för lilla syster som blir 23 år.
uff lill ungen börjar bli gammal.

"Hurra for deg som fyller ditt år,

ja deg vil vi gratulere!

Alle i ring omkring deg vi står,

og ser når vi gratulerer!"
  

153367-1


RSS 2.0