Stör ej Julklapps shopping pågår!!!

julpaket.jpg

Christmas Kids Party

oj vad kul vi hade det idag, det var svettigt emellan åt o hann inte äta på hela dagen, men det blev en lyckade fest, tyvärr kom inte alla 105 som skulle komma, men sånn e det ju alltid och vi som hade sådana proplem o räkna stocking som hängde på väggen.... har så ont i fötterna efter att ha ståt i över 4 timmar o tagit emot barna i high heels, nej då så höga var de inte...typ 5 cm men nu känns det i fötterna.  skall lägga ut bilder imorgon och imorgon bitti måste jag sitta med listorna på de som kom o inte kom, men nu åker ögona nästan ihop.

en sak som jag måste berätta innan jag lägger mitt huvud på kudden, eller ja jag måste orka mig upp o borsta tänderna... men jag snodde med lite godis hem till barna här o sa att det var fårn tomten (jule nissen) och regine blev över lycklig att hon hade fått gotteri från jule nissen och så mye hon hade fått och allt gotteri var hennes, må telle ty(r)as gotteri osså, (reg)-n-ine har fått mye gotteri sa hon hela tiden...se gotteri från jule nissen, nine fått gotteri fra jule nissen, men den bäsyta komentaren jag hörde idag från henne var när hon tittade på pepparkakshuset de har lagat o R säger something is missing....  BoK frågade what is missing och regine svarar på riktig norsk dørra!!!

de är mycket bättre idag efter den lilla sjuk helg de harhaft och missat födelsedags fester osv.

sleep thight

xoxo

OK om 50 minuter smäller det....

hehe inte riktigt da, men om 50 min skal vi börja pynta Martin Albert Galleri, för kl 2 börjar alla rulla in.
Lovar att skriva om detta när jag ha kommit hem och mitt projekt är avslutad! nu är jag jätte spänd hur detta kommer att gå!! 
så på återhörande gott folk


xoxo

Blod, svett o tårar var det idag ja...

idag har varit en riktig stress dag för mig så nu har jag typ max magknip, 
dagen började med att läma T o R på dagis, R har haft en period där hon har gråtit när jag lämnat henne så lärarna får bära bort henne, men idag var hon jätte duktig!! Good job R!!! sedan hem o kolla mail, maila och ringa runt. en del blev fixat inför söndagen... skulle hämta E&J på deras dagis (familjen somtina hjälper här) det gick bra, kom hem o kollade mail, fick ringa fler samtal o styra o ställa, springa o hämta T, E ville ha playdate med T o jag sa att det gick bra då blev avtalen så här: hämta upp T, hem o göra Lussekatter deg, lämna T hos E, springa o hämta R, gå upp till E&J leka lite där, de följde med, lagade lussekatter, (skulle laga mat där imellan) BoK skulle ut på julbord, 
allt gick jätte bra här hemma, vi stekte lussekatter, tittade på Peter Pan, (barna skall se den teatern imorgon) sedan gick dem o lade sig, 15 min efter att jag gick ut från rummet kommer T o säger att hon har ont i halsen 1 sek efter börjar hon rapa, spya p g.... springer till badrummet, o ja där kom det ut med buller o bång, OK torka, torka, byta kläder sätter T i soffan hon spyr igen efter 10 min torka, byta osv. 10 min efter det ny spya jag hinner pricis torka upp den o så hör jag host o skrik från R ja då var det hennes tur o hela hennes säng, gör henne anständig, reder sängen o ringer Bok...sorry ni måste komma hem båda har spyt, de kommer en stund senare...så får vi se hur natten utveckalr sig.


jag tror jag skall lägga mig ha jätte ont i huvudet som jag brukar ha innan jag spyr, korsar fingrarna för att inget händer......

En go kväll

mina vänner 
dagen idag började väldigt bra, jag fick sov morgon ;) eller inte direkt jag var vaken men behövde ej lämna kidzen på dagis uatn fick en bra start på plugg morgonen. Kom lite längre med upsatsen, men inte mycket, måste göra klart den i morgon kväll.

Sedan fick jag ett ROLIGT samtal vid lunch tid... det var från Berkeley College och de sa att jag hade kommit in på skolan!!! *yeah* nu e det bara små detaljer kvar så skall de börja ändra status på mitt visum *glup* hur kommer detta att sluta.

efter det så var jag o hämta kidzen, när vi har typ 1000 meter kvar börjar de regna, vi hade ambrella som regine säger, men det hjälpte inte för de blåste åt olika håll, tyra hamna på efter kälken, men kom i kap oss andra och regine skriker åt mig Anna slutt o söle vann på meg!!! hallå lille vänn det var inte jag som gjorde att himmelen öppnade sig, när vi hade 25 m kvar till ingången tar jag tyras paraply och säger Spring.... vad kunde man göra... jag bara log o log..R var sur på mig för att hon hade blivit blöt, stackare, men vad skall jag o tyra säga som hade blivit ännu blötare.... min regnjacka läcker in och jag hade gymadojer på mig.....

nu i kväll eller sedan kl 6 till 10 har jag slagit i paket till toy driven som är på söndag, OK jag slog inte in mest för jag fick sita med Al, ägaren av Gallery och prata om hur vi skall transportera barnen lätast, nu har vi äntligen en lösning, så imorgon blir det att ringa plus e-maila alla och berätta om hans plan!!

jag fick en bra goodibag från dem som de hade delat ut igår på designer partyt, fast jag fick lite mer saker da, typ 8 CD 1 DVD o massa annat småt o gott, Al bjöd mig på taxi hem....så THANKS AL for everything....

Jag funderar faktiskt på att skriva till NT och fråga om de har ngt intresse av hur en äkta Amerikans eller New York Toy Drive går till... vad tror ni, det står ju bara allmänt babel i NT om dagen...skall ta massa bilder på söndag och försöka få bilder från idag o igår o se vad jag kan få till....

nej nu har jag så ont i knäna o ryggen så jag måste krypa till kojs!!

sleep well



huvudvärk, plugg, event och julklappar

Ja välkommen till manhattan skulle jag säga,
fy denna vecka e bara en massa stress, ligger efter med min marknadsförings uppgift, pga att den e så tråkigt!! ja tack jag vet att det är så att studera, men skall klara den..har ju skrivit hela kladden så i prencip är det bara att skriva in den på datan, men det är ett projekt i sig när huvudet bankar och gör sig på mind.

ikväll så är det Event på Martin Albert Interior, jag skall dit med listorna som jag har suttit och plockat ihop den senaste månaden, har inte fått alla namn än på barna som skall komma.
Igår var det massa designer där som ordnade med stocking och drack massa vin o finger food, idag vet jag inte helt vad de skall gå ut på men vet att vi skall packa in pressenter för på Söndag så är det Stora Eventet som Martin Albert Interior har satt ihop med designern Therese och World Childhood foundation. De anordnar ett Event för utsata barn från staten NY, vi har bjudit in 80+ barn som skall komma på eventet och få sig lite julklappar plus massa annat gott, det skall finnas jul tome och de skall få ansiktsmålning. Så just nu i pluggandets stund sitter jag o väntar på den sista listan med 33 barn som jag skall dela in på de två slots som vi har. 
men min energi har bara fart ut från min kropp o jag sitter här som en potatis säck och orkar ingen ting! Satte precis på Duffy cd'n o hoppas jag får enegin tillbaka.

Jo sedan vill jag säga ett Stort Grattis till ett vännepar av mig...jag trillade ej ned i golvet eller av ngn stol när jag fick er meddelande ;0) jag blev bara så väldigt väldigt glad. 
Good luck and i will always bee there for you!! let me know if you need any help!!

Stor kram


för att vara mer realistisk så önksar jag

jag vet att jag drämer iväg ibland, men jag har lite realistiska drömmar också, bara så att ni vet det!!

de är att komma in på skolan, 

bio/ kino gavekort/presentkort

starbucks gavekort/present kort



a withe christmas

happy ending on 2008 and a good start on 2009



update on the wish list


Panasonic DMC-G1 Lumix DSLR 12 Megapixel Digital Camera - Black



wish-list to SANTA

Detta önskar jag mig av Santa iår, vet att jag inte kommer att få det!!
Men det är väl alltid lov att drömma?? true

BlackBerry Curve 8310

eller

BlackBerry Storm
och





hmm vad mer kan man önska sig






I'm bored

en update just nu!

Jag är utråkad av att läsa gamla rapporter med en massa linkar, uff så tråkigt...egentligen har jag massa enegeri (socker) i kroppen som borde få komma ut, men jag bara orkar inte skriva just nu, har läst färdigt 3 rapporter, men skall ju formulera dem till mina egna ord osv, den stora frågan till min rapport var hur man blir hittad på internet (handlar om marknadsföring för er som inte vet)

Jag lånade Wii (tack K&B) för att få ut lite socker och få riktig energi, men jag fattade inte spelen.

T hade födelsedag idag så vi blev bjudna på tårta/kake som vär väldigt god, men lite för söt. 

Annars ja vad händer då, hmm håller på med mitt voluteer project, satt ikväll och gjorde i ordning inbjudan till barn eventet.

skall försöka lära mig photoshop, men det är inte det lätase i PC världen eller har jag fel?

hmm, var förbi skolan idag och frågade om de kunde skriva en letter of recommendation eller vad de heter, de skulle fixa det, men jag får vänta en vecka.
imorgon skall jag posta ansökan om Scholarship, får se om jag kommer in på skolan, efter att alla papper är inlämnade så tar det 2 veckor innan jag får svar, men har en del att göra. 


uff fy nu bara kryper det i kroppen, kanske skulle ut o springa lite i trapphuset :S haha

RSS 2.0