Thnks fr th Mmrs




Thanks For The Memories :
I'm gonna make you bend and break
Say a prayer, but let the good times roll
In case God doesnt show (let the good times roll, let the good times roll)
I want these words to make things right
But it's the wrongs that makes the words come to life
"Who does he think he is"
If that's the worst you've got better put your fingers back to the keys
One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great
"He tastes like you only sweeter"
One night and one more time
Thanks for the memories
thanks for the memories "He,he tastes like you only sweeter"
Been looking forward to the future
But my eyesight is going bad.
And this crystal ball.
Is always cloudy except for (except for)
When you look into the past. (look into the past)
One night stand .
One night stand
One night and one more time.
Thanks for the memories .
Even though they weren't so great.
"He tastes like you only sweeter"
One night and one more time.
Thanks for the memories.
Thanks for the memories.
"He,he tastes like you only sweeter"
They say I only think in the form of
Crunching numbers in hotel rooms.
Collecting page six lovers.
Get me out of my mind.
Gets you out of those clothes.
I'm a liner away from.
FOR getting you into the mood. (wa-oooohhhhh)
One night and one more time.
Thanks for the memories .
Even though they weren't so great.
He tastes like you only sweeter.
One night and one more time.
Thanks for the memories.
Thanks for the memories
he,he tastes like you only sweeter.(ooooooohhh)
One night and one more time.
Thanks for the memories .
Even though they weren't so great.
He tastes like you only sweeter.
One night and one more time.
Thanks for the memories.
Thanks for the memori
He,he tastes like you only sweeter.
(ooooooohhh)
sources; www.youtube.com and www.lyricsmania.com

bilder

PS, det gar att klicka pa dem...

Diet COKE, Chips, dip och Backyard!

Manga ego pics i det sita, men brist pa annat sa far ni sta ut, samt att det ar dalig bild kvalite efter som de ar tagna med web cam, men i brist pa iPhone, sa blir det sa.
Igar pa kvalle var  jag i Bryant Park, d de hade filmfestival, de spelade Bonds Goldfinger pa storbilds skarm. Myggit varre sager jag, jag klarade 1.30 sedan var jag fardig, har fatt ett myggbet pa ena foten precis flippflop remen gar.
Som ni ser sa sitter jag ute i var backyard, tankte forsoka sola ryggen lite, men vi far se hur lange jag klarar det. Kliar overall redan nu.. well, well thats just me.
Ikvall skall jag traffa en kompis, vi skall for bi svenska kyrkan och ta en kanelbulle, sedan skall jag hem och plugga. Imorgon har jag min sista final i assets of science.. samt att jag skall skicka in en essay pa torsdag runt noon och efter det ar SKOLAN fardig!! Lovely!!
Ha en underbar dag vanner!!
LOVE

Bloglovin och dalig plugging

Varmt ute, kallt inne, ja livet ar inte alltid latt, ny har farg har jag ocksa fatt.
Efter:
Fore:
Nu maste har pluggas och sedan skall det tranas, efter det blir det bio... Have a fabulous day ppl!!

Hur skall detta sluta??

Jag ar inte helt saker pa att jag vill stanna i NYC under sommare.... Min dator visar 71F ute idag och nu ar klockan snart halv 11 pa kvallen, jag svettas som bara den!! Tror inte de har ngn AC har i Harlem dar jag befinner mig just nu... F och jag satt och tittade pa Bolt, hon somnade efter halva filmen, sa jag sag slutet sjalv, nu satte jag pa precious, men skall nog bara ha den som backgrunds salskap, ute sjunger de gospel for fult. Jag maste plugga. men jag ar for varm att tanka... JAJA, livet kan avra orattvist ibland. Tidigare idag var jag pa gymmet, skall forsoka ga dit imorgon ocksa, pa em mote jag E, vi gick runt i SoHo for han skulle shoppa, hur tror ni det slutade??
Wel, wel. bildbevis kommer imorgon, nar jag ar hemma... Jag har drukigt massa, en hel fuze, iced starbucks glaskaffe och en kopp med smalt glass, well, den at jag.. men svetten lackas i pannan och under hakan och haret blir extreme lockigt!
Annu varmre blir det att ha datan i knat... sitter i "bio" salongen har i Harlem..
= har projector, sadan vit sak over fonstret och bio stolar
som ni kan skymta i morkret.
Nej, kasnke skulle sla pa lite lys och plugga till tentan pa mandag.

Sliter?? Ja?? Nehe!!

Sista inspurt pa skolan innan finalweek, men jag skall inte klaga, har bara 2 prov och 2 inlamnings uppgifter. En som jag inte har paborjat, men skall gora det idag och en som jag inte var helt fornojd med, men efter ha varit pa individual meeting med professorn ar jag nog ganska nojd enda. Men den skall finslipas i helgen!
Veckan har varit ganska, hm vad skall man saga stressful?? ja typ. Mandags hade jag barna hela dagen, drog till Coney Island och var hemma runt 4, da vi sprang bort till sko butiken och kopte nya skor till mig som jag skulle ha pa tisdagen. Tisdagen hade jag forst one to one med Ryan, sedan skola fram till 12.30 mote upp barnen och Sophie vid Union Square, drog upp till UWS, lat dem leka ute pa varan backyard, pratade med syster och gtrattade mamma over skypen... BTW mor, jag har inte fatt tack for det "fina" inlagget!!
Tisdags kvallen var jag hos ms. Walden eller ngt liknande. Jag var inte hemma hos Mrs. Alvin som jag trdde jag skulle vara, min insats blev lyckad och Ms. Walden onskar att ha gora med mig igen, plus att den snalla damen tyckte att hon hade gett mig for lite pengar sa hon skall skicka pengar a posten, far hoppas att de kommer fram.
Onsdag = skola pa morgonen, theater med barnen pa em och sedan lyckades jag fa tag pa biljetter till Shakespeare in the Park, rolig upplevelse, men mycket tungt stycke. --A Winter's Tale. Men kul att fa ha upplevt.
Idag Torsdag hade jag individuel mearing med lararen, som tyckte jag hade gjort ett bra jobb. *jippi* sa jag.
Nej nu maste jag fortsatta med Marknadsforings extra essay! Sa jag kanske far ett B+ i den kursen, hade inte skadat!
So Long Friends
Love
from Manhattan

Dla mamusia!!

Zaśpiewajmy!!!


Sto lat!

Sto lat! Sto lat! Niech zyje, zyje nam.
Sto lat! Sto lat! Niech zyje, zyje nam.
Jeszcze raz! Jeszcze raz! Niech zyje, zyje nam.
Niech zyje nam.

Wszystkiego najlepszego, mamo!! Na swoje 60 urodziny

C'mon!!

Ah, ibland sa blir jag bara sa frustrerad pa mig sjalv!! Jag skulle ha borjat pa en analysis av en play och en short story, jag har tankt pa denna Thesis i en vecka, men inte kommit fam till nagot bra. Sa igar skulle jag borja skriva, men jag var sa himla trott, samt att jag satt barnvakt och hade den basta view ever!! Sa da ar det uteslutet att jag inte kan bo nara Central Park.. Var pa 97th gatan och hade perfect view over som sagt hela CP och ned mot 59th gatan. When it came to dusk time it was totally fabulous!! Sa, da blev min plan att stiga upp tidigt, hade satt kl pa 7am, men stangde av och vande mig om for att ta ngr minuter till som blev till 2 timmar. Har nu skrivit 1 sida av 6 sider pa min uppgift. Den skall vara mellan 3 till 6 sidor, sa jag satsar pa 4-5 sider. Ikvall ar det Nordisk BBQ party har pa uws. Innan det skall jag forsoka mig pa 3 paragrapher till, som forhoppningsvis blir 1.5  sidor, eller.. skulle man ta en nap innan allt folk kommer jag ar sa trott, det kanns som jag ahr varit ute och dansat pa bordn i 2 veckor... men det har jag val da inte gjort???!
LoVe
From
MaNhAtTaN

'Turisten' hjalp mig!!

Vad sjutton har jag gett mig in pa nu... Ja, froken E skall uppleva mycket.. Vi far nog se hur detta gar ihop.
OK, om vi skall gora en long story short... Efter min gym class idag, sa var jag sur for att ngn hade tagit mitt paraply, det spo regnar har pa Manhattan och detta var mitt sista paraply... sa nu far jag stjala ngn annan for jag orkar inte lagga pengar pa en ny en. I vilketfallsomhelst, jag hade ett missad samtal fran en man som undarde om jag ville komma och hjalpa han att servera pa ett party(!) hemma hos en gammal dam, som jag har skrivit tidgare om i bloggen.. se i arkivet fran 2008(?). Jag mote denna dam i Norska kyrkan och har varit typ salskapsdam till hennes man, nar hon var ngn annan stans.. pa ryktes vag, om jag inte mins helt fel sa har jag hort att hennes man har gatt bort.
Kort och gott, denna man fragade om jag hade lust att hjalpa han att sververa hemma hos Mrs. Alvin. Sa nu far jag se om jag kan fa ga kl 5 pa tisdag, for da skall klumpedunsen Eriksson, servera ngt som jag inte har en aning om vad det ar.. men det kan val inte vara sa svart.. huvudsaken ar val att man inte spiller ned folk!?? eller??
Samtidigt som jag vill hjalpa till och forsoka networka, for jag vet att detta ar varldens chance,
sa vet jag inte om jag vagar!!
Syster can you came and step in for me?? Please!!

Hey baby!!




Bild lanad fran apple.com
Nu ar den antligen released!!  Finally, nu skall det bara vantas ett par dagar sa att den gar att pre-order..och sedan 2 veckor till innan den ar i handen.. gissa vem som ar forst av alla att hanga pa laset till AT&T den 15 juni!!
GLEDER MEG!

Battre sent en aldrig, eller vad sager ni??

Da sa, nu skall jag forsoka lagga upp bilder fran the Bon Jovi concert!!
Hade tankt att ha dessa skor, men nar jag kom till Brother Jimmy's sa sag de ut sa har>
Sa det var bara att hoppa i flipflopsen!

RSS 2.0