august 31st

tyckte det började så bra, studieglädje o på topp, men vad hände???
nu är jag så trött på allt o allt blir bara fel har ingen aning vad jag skall skriva och den stora frågan kvarstår fortfarande!! hur skriver man en rapport och det skall vara innehållsförteckning hit och referens lista dit o den har sagt det o den har sagt det...säger bara som piraterna RRRRR!!! (läs med amerikansk acent!! arr)

nej slutbludrat
back to busniess

typ utgång

då var det typ utgån ikväll vi skall väl till en vinbar av ngt slag hoppas det blir gansk nära mig :D

har kommer ett kort på kvällens sminknig, outfit får vi se om det kommer senare!! men skall försöka ta massa bilder ikväll!!


hepp det gick inte, får ta en bild senare, för idag e jag nöjde med ögonsminkningen samt klädval :D

studera?!!?

jag tror inte jag är gjord för att studera, jag tröttnar efter 30 min o då kliar det över allt och jag börjar skruva på mig nu har jag försökt plugga sedan kl 9 imorse jag är helt dizzy, busy i huvudet så det gå¨r bara runt.
R hade kokat ägg till mig o när jag kom ut till frukost berättade hon att hon hade kokat egg till Anna oc h tog mig i handen så dansade vi bort till köket!! tack lilla söta r att du förgyller min dag!!

uff jag har inte kommit långt med min uppgift..jag fattar då nada av vad som står och jag skulle heller skriva den på engelsa men så kommer de inte engelsk text och då¨blir jag förvirrad!
men jag skall klara detta, kanske det inte blir ett vg MEN DET SKALL I VILKETFALL INTE BLI U!! snälla snälla korsa fingrarna för mig!
tro jag har fått i mig lite för mycket kaffa o sjokolade nu, var nede på starbucks för en stund sedan.

syster nu är det inte många dagar kvar och jag vet att det är fler en jag som glädjer mig tills du kommer!!
använder ett amerikanskt tangentbord, men med svenska bokstäver på datan så om det bilir fel förstår ni varför... alla knappar sitter inte där de skall!!

jaja slut på denna upate nu tillbaka till study!!

kram o hej

vad har hänt sedan siste??

här händer det inte så mycket om dagen, vi är ute från tip 10.15 till närmare 5pm så jag är ganska trött när jag kommer hem o jag har massa o plugga till mina olika kurser!! varför e jag så dum som gör detta?? men det är lika bra o bara börja o se vad som kan komma bli!!

skulle egentligen suttit barnvakt idag, men det blev inställt, så det blir en annan gång i stället!
hade inga andra stora planer för denna helg egentligen heller, är lång ledig så det blir nog the beach för mig :D får se om jag åker till hamptons eller om jag stannar lite närmare manhattan vid long island! vi får se, en sak är säker!! jag behöver plugga!!
hur har ni andra ståt ut under alla era år av studier, jag tar bara 2 distans kurser och är hel snurr av dem och de började i måndags på riktigt så nu skall här sammanfattas det jag har läst, hitta på affärs plan  och skriva rapporten o jag är helt död!!
samt att jag måste studera inför toefl testet också,

alla svenska vänner jag behöver hjälp med snaps visor!!!
k o b tycker jag skall ordna kräftskiva som de spänt undrar vad det är för ngt!! en skiva full med kräftor!?!! syster *blink, blink*
linda har ni haft kräftskiva i norge?? *blink,blink* hjälp mig o förklara!!


nu är det inte länge kvar

till syster kommer :D gleder meg massa, har beställt biljetter till konsert?? stavas det så (concert) måste hitta musik med han manen, jo ngra förslag om vad man kan göra nästa helg?! har ledigt lördag till måndag (tror jag) fre är jag barnvakt på kvällen, så det är kört att dra ngn stans då!

nej åter till pluggandets värld sedan blir det ut på galej!

lite för mycket kanske??

mina vänner i fredags fick jag ledigt o åkte till Jones Beach. The Beach ligger borta på long island o det tog dryga 1.30 min att åka dit, men det var det verkligen värt. och dit skall jag nästa lördag o bättra på brännan :D helt underbart. 5 dollar för en solstol, fina toaletter, lagom med folk!! snälla väder gud låt det vara fint nästa lördag, min bränna ser för täskig ut! haha. jag satt lite fel för jag höll på att plugga! aha vad skall jag annars berätta för er mina vänner, jobbar mycket. engelska imorgon
jo haha jag har bestält tid för telet test, skall göra detta test i NJ:S whay?? stället heter Fort Lee, leta upp det o beskriv för mig hur jag kommer dit!! o det är ju en väldigt dum tid, skall vara där senast kl 8.30 :S shit i bitt hur skall jag orka o komma upp?? Hallå!!
ja o så håller jag på med de 2 uneversitet kursern ja och engelska samt en engelska som börjar den 15 sept o så kommer syster som vill se NYC på riktigt.. jaha skall jag gå in i väggen ?? nej da det går bra detta klarar jag *tänk, tänk så* samt att jag har mer en en familj som jagar mig angående barnvakt
*andas, andas* som jag säger till barna allt kommer gå bra! du fixar detta, får ta  åka ngn stans bara det finns internet så klarar jag det!! nej nu tillbaka till mina affärs ideér o läsandet!

bockar o bugar för mig denna kväll/natt
bilder från Jones kommer senare i veckan hittade inte kamerna nu!

hehe

jo da far jag kom hem, men har inte haft tid o blogga!!

men nu kära vänner behöver jag all hjälp jag kan få, som en del av er vet, men ni andra får reda på det nu har jag kommit in på 2 distanskurser får högskolan på Gotland, Den ena är marknadsföring på internet! där skall vi skapa ett webbföretag eller egentligen en affärsidé men jag har total idé torka här efter flera timmar i solen varje dag!

snälla hjälp mig med små idéer jag börjar bli små sprö.

alltid ananrs har jag haft lätt o hitta på saker och fantasin bara flödar,
jag tror det är batman filmen som har satt griller i huvudet, han var ju skit cool, i want to have my own batman!! my own dark night... ha,ha (har aldrig tyckt om batman filmer förut men nu, jag kan se den flera gånger)
uj jag lovar om ni skall gå på bio inom de närmaste veckorna måste ni st the dark night, det var lite av allt, inte så mycket blod, men en hel del salgsmål, tuffa bilar, mc och en tuff batman, ja självklart mycket var ju fiction men det är ju så med sådana filmer.


THE DARK KNIGTH
    





nej nu får jag sluta o tänka på han o försöka komma fram till en affärside

batman

jag skall nu på engelska lektion, så jag tar med data o allt o efter engelskan skall jag försöka sitta ute på ett caffe eller parken o berätta om min dag igår!!

batman

jag skall nu på engelska lektion, så jag tar med data o allt o efter engelskan skall jag försöka sitta ute på ett caffe eller parken o berätta om min dag igår!!

hur skall detta gå??

jag o isabell tänkte gå till the boathouse, men utanför mitt fönster regnar det och blixtrar samt dundrar på riktigt ordentligt, jag och flickerna fick springa mellan hemet o butilken nu alldeles nyss för att inte bli allt för våta!!

jaja förhoppningsvis så slutar det snart, men det har varit en alldeles fab dag med super fint väder o massa sol!! och nu  ja jag orkar inte nes komentera det
kommer bilder senare om det blir boathous eller vad de blir

tack syster

jag antar att det var du som viste vad filmen jag menade hete"!!!!
dagen idag har beståt av SOL jätte skönt, men jag hade lovat kidzen att vi skulle på museum och så blev det. vi var o hälsade på Dora o Dego samt på fire station eller ja det var ju bara en halv brand bil inne i museumet och massa andra leker, men de hade spash city ute och där fick jag ett par minuter i solen, sedan gick vi hem o åt och på em gick vi ut igen, då blev det playgroud på 85th gatan där badade barna, Anna kom o besökte oss så tiden bara flög iväg för mig också. vi kom hem vid halv 6 tiden och vid 7.15 träffade jag isabell :D så det har varit en rolig dag idag

nu har jag loggat in mig på hgo.se högskolan på gotland, men syster det står ju att jag bara skall läsa en kurs där!! jag tackade ja til 2 och är osäker om jag skall köpa böcker till den som inte står med??
har ju kommit in på båda??

maila mig så skall du få kontouppgifter!!

så undrar jag också egentligen vart lisbet har tagit vägen länge sedan jag såg att du har tittat på min blogg;) o länge sedan jag såg er jenter på msn!! har du kommit in på skolan??

hör av dig snart vennen min :D
hils de andre
klem

Lördag

om jag säger så här började inte dagen super bra, var uppe på skolan för att börja en ny kurs, men ack nej så började de ingen då utan imorgon (söndag), jaha då får jag göra ett nytt försök!

vid halv 3 skulle jag möta alejandra o en kompis till henne, men subwayen gick inte från 86 och smart som ett nötskal som jag e tänkte jag ta bussen ned till down town, men ack vad fel jag hade, varmt o mycket folk var mitt stora misstag!!
men klarade mig ned till 47 th ST och broadway sedan hoppade jag av. vi hade tänkt åka till en mexicans restaurang i Queens, men jag fick för dårligt med tid för jag skulle träffa helena på Lola kl 6 så, det fick bli texmex som betår av en blandning av texas mat o mexicans mat berättade antonio. han kommer från mexico så han tog hand om eställningarna, vi delade på tre olika rätter alla bestod av tortillas, men i olika desformer! men gud vad maten var stark!
jag klarar inte stark mat längre, uffa mig
för mig blev det dessert på lolas!  och ett glas vin på en av våra lokala pubar
helena åker till sverige imorgon

neh nu e det snart sov dags för eriksson, fattar inte varför jet legen sitter i så himmla länge, men det är väl lättare att åka tillbaka till sverige o få massa timmar en det är att åka tillbaka hit o förlora dem så man måste uppleva dem igen o så blir man trött...är det jag eller har jag virrat ihop det totalt?!! men ni förstår säkert min poäng!

natta klem til dere alle

NYC

det känns verkligen att vara tillbaka, massa mer bilar, ljud o allt! snart skall jag ned till times square och möta alejadra, vi läste engelska tillsammans förut och hon kommer från colomiba. vi skall luncha på en mexicans restaurang i queens
och runt 6 tiden skall jag möta helena på Lola, den cafeén som är med i, uff nu tappade jag namnet tänker på sömlös i seatel, men det är inte den. det är iochförsig samma skådespelare:-tom hanks och meg ryan... men hallå kom igen vad heter filmen!!

jajaja 5 påäng till den som kommer på titeln. hela filmen är inspelad är på upper west side.
Zabar är med och nedefrån riverside park.. ohh o m g det handlar om en bookstore!

nej nu skall jag byta om, frågan e vad man skall ha för kläder!! och sedan hinna ned till upper west side
till sex.




sensommar öppet

då så, nu är jag tillbaka i NYC och kan börja blogga igen, får se hur länge
för jag har fått 1 stor repa i skärmen och en halv stor.
sommaren i sverige var en typisk svensk sommar med massa regn, jag jobbade väldigt mycket som vanligt.

jag flög åter till NYC idag, hela resan gick jätte bra, det var ju direkt flyg och jag som aldrig annars e orolig var skit nervös idag, hahaha sa resten av min familj.

jag landade runt kl 1pm amerikansk tid (7pm svensk) fastnade lite i tullen pga av att det blev fel med datum på visumet. det står att mitt visum går ut i juli 2009 men på det vita pappret skulle de stå 3 år senare och det var inte tull tjänstemanen glad för så han krånglade o styrde. så tänkte han släppa iväg mig utan att ha tagit finger print eller photo. smart grabb så jag ifråga satte han om jag inte behövde göra det o han svarade bara -- good that you pay attention ha ha

när jag kom fram till rullbandet undrade jag vart min väska hade tagit vägen o varför det var lite folk så jag traskade närmare o runt lite vid rullbandet och där på golvet stod min väska, så det var väldigt snabba där eller jag som var väldigt trög!

nu e jag super trött så om ca 1 till 2 timmar ligger jag nog o snarkar
ingen är ute på msn och barna har varit på mig varenda sekund sedan jga möte dem, jätte trevligt men jag behöver o packa upp kläder o styra!
imorr'n e det jobb som gäller och sängen har jag inte hunnit bädda så det måste göras strax

soo long cheers!

RSS 2.0