hur skall vi summera denna vecka?!??

vad har hänt denna vecka.
förra lördagen var jag på fest hos alicja, det var kul, möte massa ny människor.
mia och jag drog till grönland vid halv 12.
i torsdags var jag hos en naprapat minnacke är inte bra ännu :oI
han sa att hela jag var sne´och att de började i käken så han satte dit två små nålar i varsit öra, de syns knapt men de känns när jag sover.
är inte lika stel i nacken men det gör fortfarande ont. skall tillbaka på tisdag. blir kul o höra vad han säger då.
igår lördag var jag barnvakt till alvilde , på kvällen skulle jag hem till alicja o ta en kaffe o det gjorde, så drog hon iväg mig på en fest på bislett. det blöev kul. där var osså en polsk tjej som jag har möt tidigare, resten var norsk eller frans eller som jag en blandning.
borde egentligen bränna ned mina bilder och musik men one tree hill börjar tio över fem...


texas dag

idag har det varit riktig texas dag, ett barn i barnehagen har firat sin bursdag där. såg jag har jobbat från halv 9 till halv 7 på kvällen. barna har varit helt vilda för de fick äta pölser, kake og godteri.

söndags var jag barnevakt på torshov, både föräldrarna och jag trodde de skulle komma hem senast halv 11 men de kom hem vid halv 12, hehe de hade varit o sätt ngn tysk film som varade i 3 timar.

i måndags hade jag mina 2 första foreldrasamtale för denna semester. det gick väldigt bra de hade ju inget att klaga på ;o)
men så fick jag vara barnvakt på köpet, men mig gör de ju inget tycker det är trevligt.
de firade fastelaven här i söndags, det är samma som svenska semeldagen.
så vi har ätit massa fastelavensboller.

blå onsdag

då var det onsdag da...festen blev super bra men som vanligt när man går ut på byen i denna stad så blir det ned tur.
jaja
kom väl ett 15 tal gäster o det räkte för oss.

fick mail i veckan av katarina att de bara hade varit 2 dagar i NY sedan for de till jamaica..lyckostar. de kommer tillbaka till NY nest komande mandag.
får reda då om jag skall tacka ja eller nej, de har nu skrivit att de jätte gära vill ha över mig där :D
får eget sovrum o badrum lyxigt =) hehe

vi har massa sjukdom på jobbet, hon einy som jag jobbar tillsammans med e sjuk o 4 av barnen. men som tur e har jag haft viakr hela veckan på fyra barn o de är ju lyx. men min kära nacke klarar inte detta länge till känner jag är stel ända ner till fötterna.
de har ju stängt töyen bade för renovering o jag som har 5 gng kavr på mitt klippkort där.

det blir ikea tur på lördag igen hehe.
ida behöver hjälp o hon har inget körkort så hon har hyrt en bil som jag skall köra *jippi* säger jag o alla ni andra säger säkert bara dumma ana.

Stora FEST dagen

Då var det den stora FSET dagen idag. vi skall ha inflyttningsfest här på majorstua.
det skall bli intressant vi har bjudit 25 pers ca.

var barnvakt till gabriel och magnus igår :D fick champang o vin av per och kristin, bockar o niger  tack tack. som inflyttningspressent av dem :D

2 av gästerna kom igår det är lindas kompisar cathrine och anne mette.
så vet jag att renate och lisbeth som var med till usa i sommras kommer, mia och lina har sagt att de kommer å :D så hoppas vi att ida tar med sig öyvind och lite kompisar. så kommer de 100 andra som jag har glömt o nämna här :D
skall bli intressant och se hur kvällen slutar.
nu skall jag iväg o köpa ballonger för att överraska linda, jag har sagt att jag inte vill ha det, men kan överraska henne med de så blir hon riktigt glad.

då var det bestämt

153367-8


Nu har jag äntligen fått det positiva svaraet om Toscana.

Det blev ett JA!!!

nu skall jag bara komma på massa saker att göra med barnen, den som har förslag, skicka en komentar eller maila mig :D

[email protected]


tackar så mycke på förhand,

snakka om att ha press på sig nu da, har levt i min egen lilla bubbla de senaste månaderna, gjort det gamla vanliga i barnehagen haft ont i nacken och slitit med de nu sista veckorna, orkar inte åka till fysot som ligger 30 min med tban härifrån 1 väg.

idag var jag barnevakt till noah o fillipa, helt underbara barn:D
imorgon skall jag kanske vara barnevakt åt "ängeln" gabriel o hans bror magnus... eller så blir det ett par öl med damerna på gamle major.

LÖRDAG är det den stora F (= fest) dagen med ca 25 personer här , det skall bli skojigt :D hoppas de blir bra!!!


ute på nya äventyr som vanligt

jaha då har jag varit ute på nya äventyr som vanligt, okay kanske skall berätta om de som hände under lördagsnatten eller tidig söndagsmorgon.
vi var först på vors hos annette och sedan drog vi te fridays, träffade en kompis te linda, sara o jag drog vidare te harys, möte nicholas kompis chris så jag bara spran därifrån och fick betala 100 kr i inträde på Onkel D. det brukar alltid vara gratis där men de skulle vist  renovera, så de behövde pengar hehe.

ja nu kommer vi te de roliga, runt ca halv tre kommer på söndagsmorgonen kom de fram en kar te mig o sara och ställer ett champange burk med cahmpang på bordet, jag ler som vanligt för jag trodde den var tomm och han var ful men han sätter sig ned brevid oss och börjar fylla på champang i glass te oss. jag  frågade om sådana saker kunne hända i oslo och tydligtvis så kan det de.
inte så kul för er andar bara för mig hehe.

2 roliga hände4lsen i mitt liv förtillfället:
linda och jag behövde åka till ikea, så vi hyrde en bil, från reant a wrack, hade varnat linda. men vi kom dit och fick den alra finaste nissa micra automat självklart. som tur e har jag kört det en gång tidigare i typ 2 minuter med pappa, när han hade lånat en mini cooper :D
hade egentligen igen aning hur de funkade men vi kom fram till ika med en hel bil och nu tror jag att jag är överförtjust i automat bilar den var så kul att köra och man behövde inte tänka på om man hade rätt växel :D diggar de.
bilen kom tillbaka hel osså, men saknar den massa :'o(

lördags party...

jaha då var de lördag igen dag och på dagsplanen står det födelsedagsfest för en väninna som blir 25 år.
har nu suttit hela förmiddagen o sätt på sex and the city och gjort bursdagskort som det heter här.
får litt information om italien, vi är 2 st som har sökt på jobbet det är födelsedagsbarnet annette och jag som har sök.
vet inte alls vem som kan få jobbet, annette är mer prat glad än mig så där kan hon slå mig med längder, men jag har jobbat för katarina och hon är en god veninne av damen som har hand om ansökningarna.


har fullt av glitter på hela mig efter att ha pysslat med kortet, tyckte de blev  fint förutom att jag satte s uppochned men men.

i torsdags var linda, lisbeth ocg jag på shopping, de var dem som skulle shoppa och jag skulle bara se, men som vanligt vem tror ni shoppade mest?!!!
153367-7

RSS 2.0