träning..

uff nu har jag jätte dåligt samvete har nog inte vart i träningsstudion på ca 2 veckor...crap.
men jag har helt appat träningslusten. men jag träfafr så mycke nytt folk nu i det sista så egentligen borde jag träna massa för att rensa huvudet. som i söndags var jag först på brunch med cecile och 2 andra personer, som hon kände från svenska kyrkan. sedan var jag på lite shopping som vanligt, denna staden e farlig.. det finns ju butiker över allt, inte endaste gata utan butiker. inte så konstigt att folk blir ruinerade i denna staden. alla taxer o driks som man skall lägga på i denna staden gör mig helt förvirrad också.
men till ngthelt annat. jag träffade en svens tjej i söndags osså som heter maria i söndags hon e gift med en amerikanare. men de har båda jobbat länge i danmark och nyligen flyttat hit. hon känner 2 andra tjejer som osså e från sverige och jag har varit i kontakt med en av dem. så vi skall träfas allihopa en gng när ala får tid.

jonas vår granne fyller 2 åridag. gratulerer med dagen jonas. så vi skall i bursdagselskap på söndag tror jag det blev.

engelskan går framt, har lärt mig massa nya ord :

här kommer e de.

i nyc säger man stay online när man egentligen menar stay inline.

digging,
peeling potatos,
witty,
black comedy,
construsive criticism,
count aon,
diry,
a back handed compliment,
cat calling.

och massa andra ord.

uff nej skall man försöka komme ned i gymet o sputa lite?!!

imorgon e det halloween måste ut då o ta ett par kort på alla hus som e pyntade till max.

kram kram

lördag natt.....

har precis kommit hem efter en stand up show, som jag tyckte inte alls var kul...
idag har jag shoppat min första halloween kostym..det blev en nunna hmm... sorri alla, men om jag skall hinna klä på o sminka 2 små barn så måste jag själv ha ngt enkelt! sånn e det bara. magnus o jag var o shoppa sammen, han köpte läskiga tänder o smycken o skulle vara en eller annan sliski typ för han skall på fest i A L.... kul för han...

sedan var vi på stora toysrus o köpte pressent till jonas som blir 2 på tisdag.

shena o jag var o käka på planet hollywod innan stand up showen som var här uppe på upper west.
vi skall dessutom på tyra banks show på torsdag *gleder meg*
så här seer det ut om man skall vara med på showen....

When: Thurs, Nov.1 at 9:30 A.M
Where: 221 West 26th St

NO: Cells, cameras, big purses, sharp objects.

Dress Code: Business Upscale. NO: shorts, t-shirts, ripped jeans, flip flops, sneakers, sequins, hats, jogging suits, velour pants, busy shirts, no shirts with logos.

You will also need a valid photo ID such as driver's licence, passport, etc.

The rules are insane but it will be lots of fun!!!!

hjälp vad skall jag ha på mig???

ups torsdag.

igår var jag på sheck¨'s beuty night out, och ni skulle se vilken goodie bag jag fick :D
stachad med massa fina produkter :D beutimässan var dock inte lika bra, allt för litet o allt för mycke folk. när vi kom vid halv 8 fick vi stå i kö, i säkert 45min och sedan fick vi stå i kööö till hissen.


lördag skall vi på pampkin festival i central park, kanske går på en stand up show på kvöllen det få vi se då.
onsdag närsta vecka e den stora halloween dagen.
new jorkarna har redan börjat pynta över allt. det e helt galna, vi var o köpte ansiktsfärg till barna en dag i veckan och ni skulle se vad amerikarnarna kom ut med från den butiken.. helt skua stora grejer.
så jag vågar inte gå ensam nu när mörkret har fallit, vissa e jätte skumla.
men på onsdag skall vi gå på halloween parade.
skall ta kort o lägga in.
mern kruxet e att tyra vill att jag skall osså klä ut mig, men till vad??!!
snälla hjälp.......skall iochförsig titta på halloween stach i helgen men  har absolut inga planer om att gå på halloween party för det vågtar jag inte!! blir stand up show på lördag saver lite hehe.
nej nu måste jag sätta mig med läxorna.

bye bye

cheerio

psst grattis på födelsedangen annika...börjar bli morgon hos dig nu:D kram kram

tisdag

då var det tisdag. jag har varit jätte trött hela dagen, började i klass rummet. de har ju bara ac där så det kommer inte in ngn riktig luft och ac stöckar så mycke så vi hör knapt ngt.

jaja det e ju fint väder ute o ganska varmt, jag går bara runt i byxor och en lite tjockare tröja, så kan ju inte klaga. hehe.
vad har jag gjort annars? hnn inte mycket. imorgon skall jag lämna tjejerna på dagis, gå till min skola o efter det vara barnvakt, hämta tjejerna och sedan gå på sång och musik.
får se om det blir beuty nigth imorgon, biljetterna var slut till torsdag men jaja vi får se, skall egentligen spara pengar. hmmmm

19.26 pipp....

ingen bra rubrik men kom inte på ngt annat. oki upptatering sedan sist.
syster har åkt hem, litt skönt o litt trist...blandade känslor. stakcars henne flyget var 2 timmar försenad från JFK och måste varit försenad på heatrow för hon fick inte med resväskorna därifrån. så de från arlanda måste åka hem med de till henne. på ett sätt e dert posetivt ycker jag för hon behövde ju inte släpa på dem på tåget da:D

skall på girls night out igen på torsdag med helena:D de blir kul. skall få en till goodiebag  ^¨jippi^'

kommer inte på mer att skriva nu. veckan har precis börjat o orkar inte tönka på vad jag har gjort.
skall sätta mig med hemsidan en dag o få den färdig...måste bara låna bilder va magnus först hehe

tisdag 16 okt

ja då har det hunnit o bli tisdag:D idag har jag varit på engelska class från 10 till12 sedan satt jag o gjorde mina läxor på starbuks.....jo jag fick allt klar. det var inte så mycket folk o se på.
tog kort o skall lämna in en till skolan så jag får ett school id.
hade barna från kl 14 idag. då gick vi till hippo playground. och blev där till ca halv 4 tiden bara sprang iväg. gick till butiken och köpte en pumpa/gresskar eller pumpkin. vi hade en diskussion tyra och jag vad det het. så vi bestämde att vi använda alla ord vi kan. den var stor o tung, så då har vi börjat förbereda oss inför halloween som e den 31 okt. jag o barna plus lite grann ungar skall ut på trick or treat.
hehe gleder meg. tyra skall vara ladybird och regine skall vara bumbelbee. elle o jonas vet jag inte vad de skall vara men antar prinsessa och ja....jonas har jag ingen aning om.
syster yster är fortfarande kvar hos kasia, som e sjuk :( vet inte helt vad de e för fel på henne men hon skall vara sängliggande i 2 veckor till, och har varit det i 1 vecka tror jag.

har jag sagt det att jag har sökt 9 fristående kurser till högskolan, får se vilka jag kommer in på och när de e om det passa r med mina arbetstider till våren. det e bara distanskurser med 0 obligatoriska träffar...hoppas jag. jaja vi får så.
nu när jag har kommit igång med engelskan o tycker den e rolig så tänkte jag bara att de e lika bra o satsa o köra på. min data håller på o krångla lite...
torsdag skall jag först på engelska o sedan till new jersey..bayonne. får se om jag har bättre tur med tban o tågena denna gång hehe, blev en hel del fel sist men det säger vi bara sssshhhhhyyyy om hehe.


rolig sida om amerika ISAWYOURNANNY.BLOGSPOT.COM

hehe
får se om jag blir med

måndag 15.

oki jag vet att jagvarit dålig i det sista o skriva. men detta beror på syster har varit på besök o okuperat datna. hehehe.vad har vi gjort..
hon kom tisdagen den 9okt o då drog jag med henne till norska kjerka på pizza
party. onsdag var jag barnvakt, torsdag regnade de massa men vi gick runt på new yorks gator och skulle på en girls night out, fredag blev det madame toussue och middag på hard rock.
lördag woodburry med magnus. alla soppade massa...ok jo kjag vet att jag nog vart värst som vanligt men vad skall jag göra det finns ju så mycke fint och jag hade sparat pengar. plus fått bra från norska skatten.
söndag så drog vi till kasia och nu skall tina stanna där ett par dagar.

jag började på engelska kur idag och skall läsa 50 timmar på 5 veckor så det blir alltså m-f 2 timmar varje dag. det var kul och jag fick homework som jag måste sitta med ikväll :S jaja det går nok bra.
torsdag e jag ledig så då åker jag nog o hämtar syster och sedan blir det mer shpping. centry 21 och tina skulle hitta n ipod o jag med kanske:D e då förtjnt av en ny;).snart dags o hämta tyra. bye bye for now hugs

snat e syster här!!!

yehuj snart e syster yster här:D
hon lämnar snart norrk för att var i nästan 2 veckor hos mig :D
stackars henne imorgon det blir en låååång dag. har planerat mycke inför hennes hitkomps och hoppas att hon finner sig en kjekk amerikanare ;) då slår väl mor o far ihjäl mig mer eler mindre tror jag....upss.

varledig hea helgen skönt:D och idag osså egentligen. i lördags vr jag o tittade på jentene när de sprang i central park. söndag möte jag magnus och vi gick över "hela" manhattan det känndes som så, vi började här uppe hos mig för det var marknad på amsterdam ave, och sedan knalade vi nedåt o bara gick o gick. kom tillslut till kexiton och 48gatan tror jag vände där o gick upp till swedish church, möte cecilia o helena där. gick efteråt o käkade sushi. det var väldigt trevligt.
idag har jag städat o tvätta inför syster visit.

ned räkningen startar nu!!!

snart kommer syster yster på besök. nu e det inte många dagar kvar *jipp*
det e e helgen plus 1.5 dagar.
vi skal på girls night out, musikal o kanske en bytur vem vet.

ja igår torsdag var jag ledig, då hittade jag en svensk kompis magnus. han och jag var på MoMA museumet som ligger på 53st och mellan 5 och 6 ave. det var väldigt intreeast allt från design och gamla konstverk till ny morden art.
rekomenderas. kostade tyvärr 20 dollar men på fredagar e det gratis o gå in på alla museum i hela nyc. men jag e så sällan ledig hela fredagar.
sedan var vi och åt på friedays på 5 ave. efter det gick vi till swedich church på venisage o drack litt vin.
är det var slut gick vi o presten o en kompis till hene o tog en kaffe.
idag fredag skall jag möta helena och vi skall gå på bio nede vid times square det skal bli kul, vet ej vilken film ännu, men det kommer uppdatering.

länk til MoMA.... www.moma.org

RSS 2.0