lång ledig uff....

nu e jag riktigt lång ledig i 4 dagar..vad skall jag hitta på erbjöd mig att vara barnvakt på lördagen och måndagen. lördagen var avklarad men så fick mamman som e gravid med deras andra barn, ont i magen o de drog till akuten, så de blev ingen fest för dem o ingen barnvaktsjobb för mig. måndagen e de ingen som behöver hjälp heller.  denna lång ledighet har blivit urtråkig fest på fredagen, CAFÉ-besök lördag och söndag, hjälpa linda att köpa en data på måndagen och tisdagen e oplanerad.

fick en kul beskjed från annika idag på dagen, de har köpt lägenhet i haga och skall gifta sig sommaren 2008, jätte grattis till dem. så då måste jag se till att jag får fri från usa och komma hem i juni, så jag kan komma och förhoppningsvis ha en plus one med mig :D gärna en pojke från amerika. då var det bara att börja leta på alla amerikanska nätdejting sajter hehe.
nej da som tur e har jag mina go o glada singel jenter här i oslo och när vi blir tillräkligt gamla skall vi skriva in oss på ålderdomshem sammen och bli nabo...hehe

soliga kramar fån oslo aldersheim

sommar?

vart tog sommaren vägen??!?
idag har det vart ganska fin väder, men blåst lite, helt ok på dagen men men.
nu på kvällen har vi suttit på 3 brödrer under en av de vamaste värmelamper som jag har suttit under på länge :oI
fick mail från usa idag att där bara regnade de uff o att min säng har kommit *jippi* kult asså tycker jag...väntar på bilder därifrån.

härom dagen fick jag höra att troligtvis blir det 2 veckor i Italien hehe säger bara jag!!
hadet super klemz

aj o uff o nej....

idag e jag glad att det är lördag o inte söndag:D
igår var vi på bursdagsfest hos marianne , det var jätte trevligt där :D
vi bestämde oss för att prova något nytt: genom o festa på en fredag och gå till ett nytt ställe, som är kallad för idioten. jag fick aldrig reda på varför men antagligen e de för att de e billig sprit o öl.
jentene var så tröga så jag gick ensam med ett gäng grabbar som sa att det viste var vetrinär/läkar högskolan låg, men tyvärr kan jag inte hålla med om de...det blev en "felgång" upp för en av de brantaste backar här i soslos innerstad, de kom grabbarna på när vi var högst upp. så då var de bara o traska ned igen o gå 4 kvartal som det heter på norska (kvarter) o klätra över ett staket o se på ett par statyer och sedan lite kring gång inne på student området o så var vi framme... så vi kom fram ungefär samtidigt som de andra fast de hade dragit från marianne o annette lite senare en oss :oS
på vägen hem bad jag så snällt om att slippa klätra över stacket men nej da de var ingen som lyssnade på mig för de första var jag yngst o för de andra är jag svensken så jag fick snällt följa efter de andra hehe.
sedan blev det nachspiel hos oss till kl halv 6 och fågelvaksin mannen på besök igen...jag förstår mig inte på han asså. varenda gång när vi har efterfest så kommer han.... konstigt människa...
nej nu skall j försöka komma igång med mitt liv o få ut något av lördags kvällen

äntligen :D

då var jag hemma i sverige igen, denna vecka som skulle bli stress veckan trodde jag. lördagen började pappa och jag åka runt till alla data butiker i hella norrköping..pust...det var inte alls många datorer att titta på, när jag kom hem till mor och far så satte jag mig på deras skräpdata och försökte surfa mig fram för att hitta en bra data och tillslut hittade jag en data *jippi*
så var ju tvungen att slå på stortruman och fira, blev med syrran och hennes kompisar till trappan (student puben) det var helt ok...billig dricka da ;o)
måndags blev de shopping av kläder, träffa norma på stan, fika med ullis och bio med mamo...se upp för dårarna, dårarna stängs. blev inte en av mina topp 10 men helt ok. hade ett bra budskap..att alla är lika värda vart man en kommer ifrån och bor.
skulle då egentligen köpa nya aerobic skor, men ni som känner mig gott vet ju att det blev en hel del mer kläder än vad jag egentligen behöver :oI och inga aerobic skor, för modellen finns bara i mitt huvud och inte i butikerna.
imorgon skall vi på middag hos ullis o fegge, det blir myssigt menyen är fortfarande hemlig men har blivit lovad en kaffemocca ;o)

undar då hur svenska linda har de, borta i karibien med sin gamla au-pair familj...har sätt hennes beställningslista på vädret på hennes blogg... BARA FINT VÄDER :o)
här har det varit sol, regn och lite snö...brrrr fick använda mammas tjocka dunjacka idag.


RSS 2.0