Weekend

Helgen har bara flygit forbi, fredag hade jag barna fram till ca 8.30pm, sedan drog jag till H pa "Swedish Party", lordag vad gjorde jag da?? Inget spec, skulle val plugga men det blev det inget av, var barnvakt pa kvallen och L kom over nar barna hade somnat vi sag pa film. Sondag vaknade jag tidigt, medans jag var pa toa horde jag steg utanfor toadorren nar jag kommer ut sa star T dar och tittar pa mig, hon ville ha hjalp med TV, hon sa att hon hadfe varit vaken sedan 7 ;s vet inte helt om jag tror pa det, for hon somnade vid 10pm, men kanske, jag vet inte allt. Jag hjalpte henne med TV sedan hoppade jag i mina tranings klader och sprang ivag pa ett pass. Jag och H var pa bio pa kvallen, sag Date Night, hyffsat OK, men valdig rolig for den var sa pass logom dum.

Idag mandag borjar jag jobba 2.45 sedan har jag kvalls kurs vid 6.
Men snart skall jag ivag pa ett yoga pass, det borjar kl 12, sa skall dra om en timme, harligt att jag har kommit igang med traningen, kanner att armarna har blivit starkare. Ar typ fardig med Engelska Essay'n den blev val inte super bra, ar inte helt nojd, men vet inte hur jag kan forbattra den, for storyn vi laste gjorde mig bara arg.  JAJA, sann ar det.

En bra fraga vad denna vecka bjuder pa... Massa HW vill jag gissa pa, vi garin pa den 3 veckan i skolan eller ar det 4;e :S Nehe, det var bara 3;e...


XOXO

A

Artikel from May-June 2010 issue of Weight Watchers

HIttade denna artikeln i magazine Weight Watchers och det var verkligen ett weak up call for mig..
Den Handlade om Feed Your Bones -- Got milk? But, you need more than calsium to keep your bones strong. Tyvarr hittar jag inte artikeln online, men den hadlande om osteoporosis, som alla vet sa ar det oftas kvinnor som drabbas av detta for att cite lite ur artikeln fran Weight Watchers May-June 2010 issue...
"Most women start to losing bone mass in their 30s, so it's especially important to start changing your eating habits as you reach that decade--and beyond" det var lixom bara I smell the coffee...
Sedan stod det "In other words, lowering your cholesterol may acctually help maintain bone mass"
Another, smash in my face, jag vet att jag har hogt cholesterol, men nu har jag borjat trana ganska regelbundet och ater inte sa mycket salta och feta saker, sa jag hoppas verkligen att det har sankts. Maste ga pa en check-up en dag och kolla allt. Den tredje paragraph gjorde mig riktigt radd "Kick your cola habit"--------"cola drinks contain phosohoric acid, which may leach calcium form bone"
Jag kanande bara nar jag laste denna artikeln Hello dude, what are you doing with your life, do you want to have a long and healthy life or do you want ot break your bone soon?? Men saken ar det att jag har aldrig brutit nagra ben, hitils. Jag kan lova er att jag har druckigt ner pa Cola drikandet, men vad har jag fatt tillbaka : jo huvudvark.. Forsoker dricka sa lite kaffe som det bara gar ocksa...men det stod det inget om i denna artikeln, sa det kan jag ju fa unna mig avochtill??  Nehe ni, nu skall jag resa bland alla magazine's som jag har sammlat pa mig, sedan skall jag lasa fran Marketing boken och efter det sa skall jag antagligvis vara barnvakt, imorgon ar en ny dag, men ny krafter... och en engelska uppsats att skriva, I'm back on track again...
So far friends..
XXX
Manhattan

Ingen ny phone, darfor inga nya inlagg

Hade manga inlagg som jag har velat skriva idag, men inte haft tid...
Skall snart kasta kidzen i sang och skriva fardigt min essay som skall in pa torsdag; In third person, write 2-3pg profile of an orginal villain/bad guy.
Annars hander det inte sa mycket idag, efter skolan gick jag till container store for att leta fasten till min Elfa, de hade inge sa jag fragde hur jag skulle satta ihop den for nu star de pa varandra och rasar sa fort jag ror pa dem, svaret var ju super enkelt sa skall fixa det pa torsdag, sedan forstatte jag min promenad hem eller hem oh hem, till kidzens skola och darefter hem med play date van, tillbaka till skolan och dar emellan middags lagande. So, the Polish "staderska" is back in town again. Pa tal om the Polish "staderska" hon och "handy woman" kom pa besok i mandags och satte upp skohyllorna pa vagen och moblerade om, bild bevis kommer senare nar the Polish Photograph har varit pa besok.
NU: slanga kidzen i sang, sedan profile essay, efter det sangen..nja OK, kanske en film for bedtime
Love from
Manhattan

Vecka 15's helg

Vad har jag gjort denna helg ar en bra frag, inte shoppat haha, eller nastan, var tvungen i fredags att kopa 2 fina klanningar, ha, ha det var under pistol hot jag lovar!! fredags kvall jobbade jag har hemma, i gar (lordag) jobade jag hos festar familjen, de kom hem 3am circus. Jo jag var ju o tranade igar pa kvallen, sedan hade vi premier grillning har igar pa kvallen innan jag akte. Idag (sondag) har jag fixat fardig min engelska laxa, sedan var H och jag ute pa promenad, vi gicks langs Rivern, och dar pa vagen har e stangt av vagen for att ngn har draget upp ett lik fran vattnet, interesting things happen in the City. Nar jag kom hem holl de andra pa att grilla, sa jag har en stor kansla av att det kommer bli mycket grillning har framover. Skall ta lite bilder nasta gng.

Pa tisdag kommer denna bli min!!
Den vita 32GB
<3 IT!!!
iPhone Hardware

Converse

Kanske borde visa er lite fran min shopping Collection som jag kopte pa mig borta i Montral, men det kommer. *host,host* det kommer en dag....
Eller OK en kommer nu...
*Host, Host*
Har ar bade byxor och troj/jackan jag kopte i Montreal plus skorna som ni sag tidigare,
Resten kommer lite po om po!!

Fler bilder

En sak som jag inte tycker om med blogg.se ar att det tar sa himla lang till att upload bilder till bloggen... men som ni vet har jag nu ett picsa's konto dar jag lagger upp bilder, men jag vet inte hur ni hittar ditt, dar finns det bade charmerande bilder och inte sa charmerande... har manga dromar i mitt liv och en av dem ar att kunna lara mig att redigera bilder.
Men men har kommer pics!!
Tyra och Regine plus flygande popcorn
Denna var lite rolig, jag satte ned regine pa satet och sedan skulle jag ta kort da flyger hon bakat och popcornen flyger och jag haller pa att kasta ivag kamerna = suddig bild
Lite svart att fa med oss alla tre, dessa bilder ar fran December nar vi var pa bio, innan jag akte hem for Jul vacation.
Tog med barna pa skridsoakning (tva olika gng)
Nu skall jag inte plaga er med fler bilder, bara en till och det ar den stora valkomnadet valkomen till USA!!
OK, 2 till pa de resande pa en roof top restaurang

Glomda bilder

Kom fram till att jag inte har visat bilderna fran min photo shoot i CP!!
Enjoy!!

MONTREAL!!!!

Slanger upp bilder, har inte sa mycket mer att beratta an att vi hade det bra, runt + 20 grader, god mat, dricka och massa shopping, skall vissa delar av den nya collectionen jag har inhandlat!!
(men inte idag, for tvattmaskinen gar pa hogvarv med kladerna!!
en rastplats 1 timme innan gransen
Inne i Montreal






BACK IN THE CITY

Skulle bara saga att jag ar tillbaka i stan, har haft en helt underbar weekend med alltfor mycket shopping, alcohol och walks! Bilder kommer imorgon, kl ar nu 11.30 har och jag ar helt slut.
Ett ny termin borjar imorgon, over all har jag haft en valdigt bra och avslappat sring break!
Nu skall det sovas, imorgon bitti skall det tranas och sedan kommer bilder, samt pa kvallen ar det skola!!
Ha en bra dag
XX
the City

RSS 2.0