Alright lets go for some update!!

Det finnes egentligen inte så mycket att skriva här från hemstaden, men en liten uppdatering kan vi väl få till.

- har möt vänner, jobbar mycket med m+f nya hus, jus idag fick jag ledigt, varit ute mitt i natten för att hämta hem syster som har varit ute och svirat.

Imorgon, skall jag ha middags gäster i det nya huset, vet inte helt vad jag skall bjuda på, är just nu bil lös och inne i stanen så kan inte åka o köpa mat, men det fixar vi när f kommer hem från jobb.


Skall kolla med U om det är lov att lägga ut en bild på den lille som kom till världen för lite mer en 1 månad sedan.

Annars sitter jag mest o svarar på mail till potentiella hyres gäster, för det är som vanligt den perioden nu.

Well, Well thats life. I guess.

In DA Sweden

Jaha då var man i Sverige, de sista dagarna i USA var hektiska och en plåga för nerverna,  jag har då aldrig varit riktigt flygrädd. Men har blivit de lite i det sista pga alla olyckor.
Men resan vara lite bumpy men annars gick det bra, kom fram 15 min försenat, möte syster och pappa i  ankomsthallen sedan for vi och åt lite. Efter det bar det av till ambassaden, fick vänta i ute kön i ca 20 min, efter det 10 min i kön till frontdesk, där fick jag reda på att jag hade glömt betala en sak men att det anagligvis skulle gå bra. Så tillslut fick jag vänta 2 timmar på den j-l-a intervjuven som tog minemum 5 min.

Han frågade lite om familjen som jag jobbade för i NYC o så vidare men tilslut sa han att jag fick visum, hoppas att han inte såg mina bambi ben, jag fattar inte varför jag alltid skakar så när jag är där, men jag är ju nervös och det är skit kallt. nehe nu e kl 1 här och jag behöver äta ngn frukost sov fram till 12, skulle e ha åkt med syster och far till Göteborg men de fick inte liv i mig efter bara 5 timmars sömn på mer en 24 timmar

Oj här var då ett gammalt inlägg som aldrig blivit publiserad, jaha då gör vi det nu da!!

Well, What do we do???

Hejsan hopp i natt mörkret (här) jag är typ hemkommen från bio, vi såg My sister is a keeper, den var sorlig men väldigt bra, uff jag gröt nästan, blödig blev man de sista timmarna av sina 26 år. What is happening with me?? jag har aldrig varit blödig förut, well thats life.

Tack H för bion!!

Vad har hänt annaars på den 1 timmen på 27 åprs livet, jag är demet och tappar den röda tråden i samtals ämne plus att jag är språk förrvirad.

Jag har hört rykten om att lilla R skall komma och väcka mig med tårta imorogon :D
vi får se, hon är väldigt excited om min födelsedag, så vi får se vad som händer, så jag borde nog sova nu och vakna tidigt för att göra i ordning rummet.

Så mina vänner, NJUT dagen och ta ett extra glas champange för mig!!

Skål, cheers, naszdrovie (felstavning, men orkar inte googla)

RSS 2.0