Washington DC

Det va en lyckad tur igar, sorry lanar en annan data utan AAO med prickar!!
Det r amerikans tangentbord, sa ibalnd blir det kanse fel skrivningar nar det gar undan!
Tillbaka till Turen, vi steg upp rumt kl 5 for att hinna med en buss fran Penn Station kl 7am, vi tog subwayen ned till Penn Station, letade oss upp till Greyhound och peter pan costume service dar vi fck veta vilken gate bussen gick fran!sprang dit, vi var inte sent ute men koen var jatte lang, manga som skule ut o resa, brevid varna gate gick det bussar till LA, Phenix och ja fler olika stallen, vi funderade pa att byta varat rese mal, men hade ju kopt guide och allt samt att jag skulle vara barnvakt idag (lordag)
Vadret var OK, det hade regnat bade i DC och New York dagen innan, men vi hade OK vader, kunde garna ha varit mera sol, men vi fick vara glada att de borjade regna nar vi skulle bege oss hemmat.

Vi kom fram runt noon, da begav vi oss ut pa sightseeing, sag val de flesta turist atraktionerna, bilde kommer senare, nar jag kommer hem.
Vi fick reda pa att Holmen var i Washington DC ocksa, men vi sprang inte pa dem :( another time maybe!

efter alla turist atraktioner tog vi en lunh pa ett stalle som hete bakery something more, skall kolla med Turisten som har hast minne. Efter det begav vi oss pa shoping stosade forst runt nara the White House, sedan tog vi oss en taxi till Gorgeton. enligt varan guide book, sa gick det inga bussar dit, men taxin blev inte sa dyr, vi kom dit runt 6pm varan buss skule ga kl 9pm hem. Sa vi stosade runt, kopte lite for mycket klader, skall visa det oxa senare, men det var fina klader som jag kan ha manga ganger. Efter att gatt en stund sa ville Turisten in pa H&M okey sa jag, brukar dock inte handla dar, men oj vad mycke de hade.
Nar vi skulle hem hade det borjat regna ganska mycket, men det var massa folk som skulle ut o ata, sa jag angrar lite att inte vi blev kvar en natt, jaja nasta gang kanske...
Tog en taxi till bussterminalen, fragade om dt var gate 1 som bussen till NYC gick fran och ja det gjorde den, men det kom ingen buss kl 9pm dit som vi trodde, det var sa lang ko (inte ko utan koch sedan o med prickar) ;o) sa jag kunde inte fraga vart varan buss hade tagit vagen, men runt kvart over 9 fick jag tag pa personal som sa att bussen hade redan gatt och att det var en LOCAL, vi satt vist pa express gaten vi, grr jaja men det loste sig och vi fick ka med 10 pm bussen som var express, som skulle ha varit inne pa Manhattan vid 2 men vi kom fram vid kl 3 pa morgonen, det var ngt ombyggnad pa vagen sa vi satt i ko i 1 timme.
Jag ar ju barnvakt ho en amerikansk/norsk familj nu sedan kl noon, det var lite svart att ga upp, men skall se om de har ng kaffe sa ar jag back on track. Skall vara har till kl 8pm ca. Barna sover nu och de kan sova ca 1 timme till sedan far vi se vad vi hittar pa. kl 6pm blir det badning av dem och 7/7,30 skall de vara i sang.

So Long Folks

kan inte linka turisten har for har inte henens adress, men ni far bara ga tillbaka till ett gammalt inlagg sa hittar ni kanske hennes blogg och kan se om hon har lagt ut bilder :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Häriligt med en rese blogg kul med lite äventyr att missa buss osv. Men ni är ju vana vid det här laget.

2009-03-29 @ 18:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0